Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 13 (Ето какво ще видим)

Хандан казва на Кумру, че Хилял лъже и те нямат връзка с Дуан, затова тя е предприела действия, за да я разобличи, защото е сигурна, че Дуан не обича Хилял.

-Да, мамо, Хилял обича татко, а той не! Мъжете на тази възраст обичат да бъдат обичани! Обикна Йълдъз и какво стана, стъжни му живота!

-Снощи я проследих до стаята ѝ и тя беше принудена да влезе в стаята на баща ти!

-Браво на теб, мамо, ти си я вкарала в леглото му!

-Дъще, баща ти не я иска, защото аз много добре го познавам! А, как да разберем, дали има нещо общо между тях?!

-Честно ли?! Аз дори не искам и да знам!

Зейнеп има намерение да ползва колата на Йълдъз, но в същият момент пристига Алтай и я запушва. Двамата се карат, а Алтай е категорично против да си премести колата, ако Зейнеп не му се извини, тъй като го нарече псих. Зейнеп се качва и сяда на предния капак на колата на Алтай и казва, че след като той не иска да се мръдне и тя няма намерение да слезе от капака. Алтай надува клаксона, но на Зейнеп въобще не ѝ пука. Седаи привлечен от звука на клаксона излиза пред имението.

-Г-жо Зейнеп?! Какво става, г-н Алтай? – Седай представя Зейнеп на Алтай: -Г-н Алтай, г-жа Зейнеп е сестра на г-жа Йълдъз, прибра се от Америка. А след това Алтай на Зейнеп: -Г-жо Зейнеп, г-н Алтай работи с г-н Дуан. Какво става?

-Ако госпожата слезе от колата ще я дръпна – казва Алтай.

-Така изглежда, но всъщност не е така! – казва Зейнеп.

Седаи моли Зейнеп да слезе от колата. Зейнеп слиза и казва на Алтай, че му прощава.

Алтай отива при Кумру, която закусва със семейството си. Кумру му казва, че е закъснял, а той отговаря, че се е спречкал с една жена отвън. Хандан го пита, коя е тя, а той казва, че Седаи е казал, че е Зейнеп, сестрата на Йълдъз. Кумру пита, дали това е шега, а Хилял е изненадана, че Йълдъз има и сестра.

Дуан казва, че той се е запознал и познава Зейнеп от видео връзките, който Йълдъз е имала с нея и е доста симпатично момиче. Алтай на това отвръща, че не може да каже същото. Дуан го пита, как е майка му, а той му отговаря, че е по-добре и не се оплаква, а Кумру ѝ оказва подкрепа и майка му много я харесва, а и става по-добре.

-Защо ѝ става по-добре? – пита Хандан.

-Мамо! – опитва се да направи забележка на майка си Кумру.

-Защото много харесва Кумру! – отговаря Алтай.

Действието се пренася във фитнеса, къде Ендер тренира с Енгин. Ендер го пита за вечерята снощи у Дуан, а Енгин се интересува снощи, какво е правила в храстите. Ендер се преструва, че не разбира за какво пита и казва, че е излязла на въздух, че живее там.

Ендер се интересува, дали Хандан иска да го сближи с Дуан. Енгин отговаря, че не знае, защото откак се вижда с Хандан за пръв път се среща с Дуан. Ендер го предупреждава, че Дуан е опасен човек и го пита, дали са казали нещо за новия му стил. Той казва, че са го харесали, а Кумру дори му е направила комплимент.

Алтай продължава своята игра, като настоява пред Кумру, че леля му трябва да ѝ се извини, защото е разбрал, че се е държала лошо с нея. Алтай води Кумру в едно заведение, където леля му се извинява на Кумру.

Нещата вървят засега точно както иска Алтай, Кумру започва да харесва мъжа, който я цени толкова много.

Сафет, съпругът на Зейнеп отива в офиса при Дуан, за да го помоли за помощ, като го пита, дали може да посредничи, тъй като бившата му балдъза иска голяма сума пари, за да подпише предбрачния договор.

Дуан му отговаря, че е разделен с жена си и не е виждал Зейнеп на живо, а с него се е запознал току-що. Сафет му отговаря, че е прав, но една жена е казала, че ще му помогне, но след като проверил разбрал, че всички живеят под един покрив и добавя, че и бившата му жена е замесена.

-Как така?

-Жената, която каза, че ще ми помогне е Ендер Челеби!

-Не е за вярване!

-Всичко е била организирано, а после си помислих, че и бракът ми със Зейнеп може да е планиран!

-Не мисля, че е така! Доколкото съм чувал от жена си, Зейнеп не е такъв човек!

Сафет казва, че от охранителните камери е разбрал, че служител на бившата му съпруга е посрещнал Зейнеп и ако е на негово място, няма да вярва на думите му. Дуан е категоричен, че не иска да взема страна и намесва в това, но ако иска съвет от него – да даде парите и реши проблемът веднага! Сафет е против да го направи.

Хандан казва на Джамал, че трябва да направят нещо, докато Ендер или някоя друга не е отмъкнала брат ѝ. Тя му казва да намери някоя много красива секретарка за брат си, която да я слуша и изпълнява нейните нареждания, а също така да я накара да подпише документ, за да не се отметне като надуши парите.

Дуан отива в имението при Йълдъз и ѝ казва, че при него е бил един човек, който се казва Сафет. Йълдъз се прави, че не познава такъв човек. Дуан ѝ казва, че той му казал, че бил съпруг на сестра ѝ.

-А, този ли Сафет?! Зейнеп се развежда и съм го изтрила от помета си!

Дуан обяснява на бившата си жена, че човекът е дошъл да го моли да сътрудничи и я пита, в какво отново са се забъркали, защото не иска майката на дъщеря му да се замесва в такива нещо.

Йълдъз разказва на Дуан какво е станало, че тя също е била шокирана, когато е разбрала, че жената, която трябвало да измамят, за да подпише празен лист е била сестра ѝ. Дуан я пита, дали са полудели, че са забъркват в такива неща, а тя му отговаря, че всички са без работа и е трябвало да намерят пари за Джанер и Емир, и са приели офертата. Дуан казва, че е трябвало да отидат при него и я предупреждава да стои далече от такива неща.

В този момент се връща Зейнеп и Йълдъз казва, че преди не е успяла да ги запознае лично и ги представя един на друг.

Сафет се договаря с едни момчета от „подземния свят“, които да отвлекат Зейнеп и принудят да подпише предбрачния договор.

Вечерта Ендер дава на Джанер обици, които да подари на Кумру. Джанер излиза, а на Ендер отново се обажда онзи мъж, който я заплашва. Разбираме, че това е Алтай.

Кумру пътува за ресторанта, в който Алтай я е поканил навечеря и споделя на майка си по телефона, как Алтай е накарал леля си да ѝ се извини.

-За пръв път, мъж държи толкова много на мен! -казва Кумру.

-Кумру, той е влюбен в теб, нали го разбираш, а ти какво усещаш?

-Ами не знам… добре се разбираме, забавно ми е с него, не знам… Впускам се смело във връзки и видяхме резултата, този път няма да бързам…

Действието прескача. Джанер е в същия ресторант, където Кумру вечеря с Кумру. Той вижда как Алтай ѝ подарява скъпа огърлица и се отказва да ѝ подари обиците.

Късно вечерта Йълдъз чува, че Йълдъз Су плаче и веднага става, за да успокои детето. В същото време хората наети от Сафет влизат в дома на Йълдъз. Йълдъз слиза, за да си налее вода, но се чуват гръмотевици и тя излиза, за да събере възглавниците от терасата. След което се качва, но вижда, че вратата на сестра ѝ е отворена и влиза да провери, дали Зейнеп не спи. Там се сблъсква с мъжът, който се опитва да отнесе упоената Зейнеп.

Йълдъз виждайки го започва да го ударя и крещи за помощ, но никой не идва, защото всички са упоени. След кратка схватка, Йълдъз маха маската от лицето на мъжа, а мъжът ударя Йълдъз с вазата по главата и тя безжизнена се свлича на пода. Мъжът се обажда притеснен на някой и му казва да докара колата по-близо до входа и да му донесе два чувала. Идва още един мъж, а първият му обяснява, че ще вземат и жената, която лежи на пода, защото е видяла лицето му.

Двамата изнасят Йълдъз и Зейнеп качват ги в колата и заминават.

По-късно мъжът се обажда на Сафет и му казва, че има проблем, защото в къщата една жена го е нападнала и се е наложило да вземат и нея, но по-пътя явно се е задушила и е мъртва.

-Коя е мъртва? – пита Сафет.

Камерата ни показва Зейнеп, която идва в съзнание и се чуди къде е?!

Мъртва ли е Йълдъз?

– 

Сподели