“Опасно изкушение”: Оженват Зейнеп наистина, без те да знаят за това

Хандан е неспокойна, но Ендер й казва, че Енгин и Зейнеп ще се оженат само фиктивно. Ендер казва, че Хандан не бива да пречи на брат си за брака му със Зейнеп. Двете решават, че ще изберат сватбената рокля заедно.

Емир и Седаи ще подадат документите за брак като приложат и медицинските свидетелства на Енгин и Зейнеп. След това ще извикат и официалното лице, което да ги ожени.

Дженер е в процес на подготовка на партиго, той иска да изненада Ендер за рождения й ден. Йълдъз ядосва Ендер като ѝ казва, че Доган я е поканил на рождения ден. Ендер се вбесява и ругае, докато влиза в дома си. Джанер пали лампата и тя открива, че я очакват гости, които Джанер е поканил.

Ендер се мъчи да се извини за лошото си поведение пред Доан. Селим се захваща да търси жилище на Кумру, тя обаче отказва и му обещава да го покани на вечеря, когато се нанесе.

Ендер е категорична, че ще отмъщава на Йълдъз за излагацията пред гостите на рождения ден. Хандан е бясна, че Зейнеп и Енгин ще се женят наистина. Ендер, обаче е научила, че в деня на сватбата Зейнеп заминава за САЩ. Това показва, че вероятно тя няма да се жени за Енгин. Енгин и Зейнеп се оженват наистина без самите те да знаят това. Какво ще произлезе от тази ситуация предстои да разберем.

Сподели