“Опасно изкушение”: Как Ендер разкрива измамата на съперницата си?

Ендер е категорична пред Доган и иска да се премести в друго жилище, причината е, че не желае да живее близко до Йълдъз. Но Доан не е съгласен, защото по този начин ще му се попречи да вижда дъщеря си Йълдъз Су. Джанер трябва да издири мъж, който да изглежда добре, и който да стане съсед на Зейнеп. Неговата задача ще бъде да ухажва сестрата на Йълдъз. Бюлент се запознава със Зейнеп. Асуман подробно разпитва Бюлент за неговото социално положение и решава, че Зейнеп трябва да се види непременно с него. Ендер инструктира Бюлент да прати цветя на Зейнеп и да я покани на вечеря. Ендер ще дойде с Доган и по тоя начин ще докаже, че бракът на Зейнеп с Енгин е фалшив.

Хилял прониква в дома на Доан и слага подслушвателни устройства в кабинета му и в спалнята на Ендер. Но Хилял изпуска едно бижу, което е открито от Ендер. Тя намира подслушвателните устройства и информира Доан какво се случва. Тя има идея как да разберат кой е поставил подслушвателните устройства като му дадат невярна информация.

Ендер коментира с Джанер, че е подкупила счетоводителя на холдинга и по този начин ще получи информация за Доган. Хилял се хваща и отива да информира Доган за това, което се е случило. Доган е бесен и я предупреждава вече да не посещава дома му.

– 

Сподели