“Опасно изкушение” за последен път по bTV

Турският сериал „Опасно изкушение“ няма да се излъчва повече по основния канал на bTV. Вместо това, от 11 декември, той ще бъде преместен на новия канал bTV Story, който е наследник на bTV Lady​​​​. Сериалът ще се излъчва всяка вечер от 21:30 часа на bTV Story​​. До 7 декември „Опасно изкушение“ ще продължи да се излъчва по основния канал на bTV от вторник до четвъртък, в периода от 22:00 до 23:00 часа​​​​.

От 11 декември „Опасно изкушение“ ще се излъчва по bStory от 21.30 до 22.30 часа, всеки ден.

„Опасно изкушение“ (Yasak Elma на турски, което означава „Забранената ябълка“) е турски телевизионен сериал в жанровете драма и комедия, който се излъчва за първи път на 19 март 2018 г. Сериалът се състои от 6 сезона и приключва със своя 177-ми епизод, излъчен на 5 юни 2023 г​​.

Сюжетът на сериала се фокусира върху различни главни и странични герои през различните сезони. Първият сезон разказва за Ендер, жена от висшето общество, която наема Йълдъз като лична сервитьорка на съпруга си, за да я накара да го съблазни. Планът обаче се разкрива, и Йълдъз се жени за Халит, бизнесменът, съпруг на Ендер​​. Вторият сезон продължава с враждата и интригите между Ендер и Йълдъз, а също така включва завръщането на първия съпруг на Йълдъз, Кемал​​.

Третият сезон показва обединението на Ендер и Йълдъз срещу общ враг, като Йълдъз продължава да търси нови възможности за кариера, включително водене на предаване за времето и производство на ябълково пюре​​. В четвъртия сезон, след развода и повторния брак между Ендер и Халит, Йълдъз се омъжва за Чаатай, а Халит умира, което води до нови обрати в сюжета​​.

През Петия сезон Чаатай изневерява на Йълдъз, което води до развод и нов брак на Йълдъз. Този сезон завършва с драматична автомобилна катастрофа​​. Шестият и последен сезон включва повече интриги, включително завръщане на герои от предишни сезони и нови любовни връзки, като сезонът завършва с разрешаване на конфликтите и достигане до щастлив край за главните герои​​.

Финал на 6-ия сезон на „Опасно изкушение“

В края на шестия и последен сезон на „Опасно изкушение“, Йълдъз, след като разкрива участието на Доан в автомобилната катастрофа, подава оплакване срещу него, което води до неговото затваряне в затвора. През този сезон се появява и дъщерята на Доан и Йълдъз – Йълдъзсу. По-късно Доан е освободен от затвора и се обединява с Ендер срещу Йълдъз. Сезонът съдържа и други вълнуващи обрати, включително нови любовни връзки и драматични събития, като смъртта на ключов герой и нови бракове. В края, Доан умира в трагична случайност, а Ендер и Йълдъз накрая живеят щастливо и богато​​.

– ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА 

Сподели