“Опасно изкушение”: Ендер обвинява Йълдъз, че преследва мъжа й

Йълдъз Йълмаз е поканена на сцена под аплодисменти. Тя се появява пред събраните булки, както винаги в бляскава визия, и ги поздравява. Тя съобщава, че е била омъжвана пет пъти и затова може да се счита за експерт в такъв сериозен въпрос. След това на сцената е поканена Ендер Челеби Йълдъръм.

Йълдъз е много изненадана и забелязва, че Ендер е облечена в любимия си траурен костюм и тръгва след нея. Ендер отговаря, че тя все пак ще погребе Йълдъз и затова е избрала подходящия за това костюм. Йълдъз не крие нищо и се нарича „Черната вдовица“. В крайна сметка всеки, за когото тя се е омъжила, сега лежи в гроба, а тя е успяла да се сдобие с богатството му. Когато Ендер започва да  коментира, Йълдъз отбелязва, че в момента не се пита за броя на семействата, които тя успя да разруши.

Ендер не харесва това и отговаря, че това е Йълдъз, която има навика да разрушава семейства и дори все още бяга след съпруга ѝ Доан. Сценаристът на предаването пита какво става? Какви са тези гости? След това се обръща към присъстващите дами и ги пита какво правят? В крайна сметка те  им правят забележка, че  се карат на публично място. Йълдъз отговаря, че тук се карат две звезди и в момента рейтингите им ще се повишат до тавана. Йълдъз и Ендер, въпреки всички разногласия, те наистина са чудесно съчетание, за да организират мащабен скандал.

– 

Сподели