“Опасно изкушение”: Доан и Ендер се женят

Доан получава аудиозапис, с който да разбере истинската самоличност на Ендер. Единствено Ендер уведомява предварително Доан, че в къщата е поставен бръмбър. И този, който иска да ги раздели, ще дойде много скоро при Доан. Той видя Хилал, неговата адвокатка, в кабинета си и каза, че не е да очаква такова нещо от нея. Йълдъз е шокирана от новината, която се разпространи в интернет и не може да не реагира на нея.

Йълдъз пита Доан дали ще й иска прошка? Доан не разбира какво има предвид Йълдъз. Йълдъз пита дали изобщо не й вярва? Ендер сигурно му е замъглила очите. Той изглежда празен. Йълдъз пита дали го е омагьосала или какво? Йълдъз моли Доан да се вразуми. Майката на Йълдъз смята, че трябва да измият Доан с вода, примесена с оцет.

Ендер, когато се срещна с Йълдъз, я нарече нещастно и амбициозно момиче. В същото време тя спомена, че я познава от първия ден. Йълдъз отговори, че това не е Ендер, която е познавала отпреди. Ако беше тя, щеше да знае, че Йълдъз ще спечели за пореден път. Йълдъз каза на майка си, че те също грешат. И трябва да променят действията си. Трябва да внесат малко радост и  стил в тази къща, за да разбере Доан какво момиче е загубил…

– 

Сподели