„Опасни улици“ се завръща с нов сезон

След месеци, в които съдбата на един от най-успешните криминални сериали в турската телевизионна индустрия беше неясна, стана известно, че съвсем скоро ще започнат снимките на новия 18-и сезон. Излъчването на сагата беше прекратено през декември м.г. заради здравословните проблеми на Тюркер Инанолу (бащата на Илкер Инанолу), който е сценарист, режисьор и продуцент на сагата.

Първоначалната почивка на екипа от 45 дни беше увеличена многократно като продуцентите дори посъветваха артистите и служителите от техническия екип да потърсят нова работа. Решението снимките официално да бъдат прекратени предизвика разочарованието и гнева на милиони зрители като за да спаси продукцията Тюркер предоставя безвъзмездно авторските права за един сезон от детективската поредица на компания D Media. След неговия ход е постигнато споразумение и с част от артистите да се завърнат към легендарния полицейски екип.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

В момента продължават усилените подготовки за дългоочакваното продължение. Вече е известно, че Зафер Ергин (татко Ръза), Илкер Инанолу (Енгин), Йозгюр Озан (Хюсню) и Озан Чобанолу (Хакан) ще подновят своето участие. Оуз Пече (Юсуф – „Безмилостен град“) също отново ще се завърне в образа на комисар Емре. Вече са ясни и новите актьори, които ще се присъединят към екипа. Звездата Мустафа Юстюнда (Хашмет – „Научи ме да обичам“, Сермет – „Милост“, Давуд Паша – „Великолепният век: Кьосем“) е избран за образа на новия злодей в сагата. Младият Хасан Дениз Яран ще се превъплъти в образа на комисар Кадир Коркмаз.

Артистът Джансу Фърънджъ, който напусна поредица „Рибарче“ и ролята на Ибрахим, е избран за образа на полицейския началник Юнал.

–  

Сподели