Ново партньорство: Ураз Кайгъларолу и Джемре Байсел

Ураз Кайгъларолу и Джемре Байсел стават екранни партньори в нов сериал на телевизия Star, озаглавен „Криеница“. Двамата вече са започнали работа по проекта, който се очаква да стартира наесен, но подробностите за сюжета все още не са оповестени.

През изминалата година 36-годишният Ураз, който е отлично познат на българската публика като Гедиз от хитова драматична поредица „Дъщерята на посланика“, отказа предложението да изпълни главната роля в драматичната поредица „Крупие“ и избра да се посвети на стендъп комедията. Последната му изява пред камера до момента е в криминалния интернет сериал „Актриса“, чиято премиера на дигиталната платформа „Disney +“ се състоя през май. Негова партньорка в проекта е очарователната му колежка Пънар Дениз.

Красивата Джемре, която българските зрители са наблюдавали в ролите на Бириджик в „Лявата ми половина“, Мелис в „Не пускай ръката ми“ и Ефсун в „По-красива от теб“, доскоро бе част от актьорския състав на драматичната интернет поредицата „Пустош“.

Преди дни харизматичната актриса направи изявление относно разпространяваните новини, че е тормозена от свой обсебен почитател, който е отправял заплахи към нея и близките й. Тя уточни, че е започнала съдебен процес срещу агресивния фен и няма притеснения за безопасността си.

Източник: tvsaga.com

Сподели