Новият сезон на „Сладки магнолии“ вече е достъпен в Netflix

Третият сезон на романтичната драма „Сладки магнолии“ вече е достъпен на стрийминг платформата Netflix.

Сериалът е базиран на едноименните романи  на Шерил Уудс. Сагата разказва за три приятелки от Серенити, град в Южна Каролина. Още от деца те са наричани „сладките магнолии“.

Главните роли изпълняват Джоана Гарсия Суишър (Мади Тоусънд), Брук Елиът (Дейна Сю Съливан) и Хедър Хедли (Хелън Декейтър).

Всяка от главните героини се изправя пред предизвикателства както в личен, така и в професионален план. Мади е в процес на развод, след като узнава за изневярата на съпруга си. Неговата любовница е бременна, докато Мади е безработна и сама се грижи за трите им деца.

Дана Сю също е разделена със съпруга си. Тя е собственик и главен готвач на ресторант и има проблеми с отглеждането на дъщеря си, която е тийнейджърка. Хелън е опитен адвокат и въпреки че не е омъжена, желае да има дете.

Трите приятелки решават да започнат нов бизнес. Закупуват стара къща и я реновират, превръщайки я в спа център. Сюжетът на новия сезон отново се съсредоточава върху романтични връзки на героините.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Създателката на сериала Шерил Андресън разказва за емоцията от заснемането новия сезон. „Беше истинско щастие да работя, да се смея и да се уча от великолепния актьорския състав и екипа“.

От своя страна актрисата Джоана Гарсия Суишър споделя, че се надява поредицата да има и четвърти сезон. „Отново показахме същият красив град Серенити и приятелските и добре познати лица, но навлязохме в по-голяма дълбочина в отношенията между персонажите. Сезонът беше наистина забавен и историята трябва да продължи“, коментира тя.

Източник: tvsaga.com

Сподели