“Новите съседи” се завръщат в българския ефир

„Новите съседи“ отново завладяват българския ефир…

Любимата испанска комедия на поколения българи тръгва отначало в ефира на bTV Comedy.

Зрителите на единствения канал със забавно-развлекателна програма у нас ще могат да проследят премеждията на съседите от култовия жилищен комплекс „Мирадор де Монтепинар“ от 19 май (петък).

Поредицата тръгва от първи сезон, а епизодите ще се въртят всяка делнична вечер от 20:00 до 22:00 ч.

Повторения ще се предлагат на следващия ден от 15:00 ч. (считано от 22 май), както и в събота и неделя от 16:00 ч., когато ще се излъчва маратон.

До момента в Испания са показани общо 13 сезона от „Новите съседи“, като там сериалът върви от 2007 г. насам. От канал „Телесинко“ потвърдиха, че забавната комедия е подновена за още два сезона.

В България „Новите съседи“ тръгват преди точно десет години, като са показани всички сезони, с изключение на най-новия 13-ти.

Дали той ще направи премиерата си след предстоящото повторение на първите 12 сезона – предстои да разберем. Следете ни, за да разберете!

Историята:

Сериалът проследява неволите и ежедневните проблеми на група съседи, които живеят в „луксозен” комплекс в покрайнините на голям град.

Всъщност, проблемите на съседите произтичат именно от това, че така наречената „луксозна“ сграда не е точно това, което се казва в рекламите.

Взаимоотношенията между съседите съвсем не са обикновени и нормални. Те никога не успяват да постигнат единодушие, а историята на всеки от тях е различна и уникална.

Сподели