“Не ме оставяй”: Бора връзва Гьонюл

Бора споделя на Гьонюл, че се  държи така, тъй като е влюбен в нея, но тя отхвърля чувствата му с ярост. Същевременно, Тарък открива пред семейството си, че Мелтем стои зад скандалната статия за него и Фирузе. Мелтем, от своя страна, обвинява Тарък в интимни отношения с Фирузе, въпреки че това явно го ядосва.

Бора и Гьонюл имат конфликт, но той предлага да отидат на разговор навън, на което тя се съгласява. Обаче, въпреки уединението, тя използва камък, за да го удари по главата и бяга в гората, след като той пада на земята. Скоро, обаче идва на себе си.

Мюжгян, сестра на Гьонюл, получава тел. обаждане от полицията за намерено тяло на жена в планините и пътува към моргата с Юсуф и Джихан, за да провери дали не е нейната сестра. Облекчението, че това не е Гьонюл, е временно, тъй като неизвестността около нейния статус продължава.

Впоследствие, Бора открива Гьонюл и я връща обратно, като я връзва, за да не може да избяга отново. В същото време, той информира Мюжгян за ситуацията, като тя се прави на несведуща пред Юсуф и Джихан и не им казва истината с кого разговаря.

Междувременно, Тарък и Фирузе се виждат, обещавайки си скорошна нова среща.

–  

Сподели