“Наследство”: Издирват Яман и Сехер

Зия си спомня, че съпругата му е изхвърлила сестра му от втория етаж. Сега той се страхува, че тя ще направи същото със Сехер. Икбал се стреми с всички сили да накара съпруга си да мълчи. Успява да го успокои.

Яман иска да бъде по-близо до брат си. Той дори се съгласява да садят цветя с него. Зия случайно вижда на телефона на Яман видео на отвличането на Сехер и побяга от дома си.

Издирването на Сехер и Яман не води до никъде. Зия изчезва. Полицията се обажда на Яман, за да идентифицира мъжа със зелената жилетка. Но не е Зия. Всички си отдъхват, но продължават да се притесняват.

Цяла нощ Яман и Сехер обикалят улиците. На сутринта Сехер заспива, а Яман я чака да се събуди. След като се събужда, Сехер предлага на Яман да отиде на място, което може да има значение за Зия. След думите й те идват в старата къща от детството. Именно там намират Зия.

Животът на Зия се връща. Той, Яман, Юсуф и Сехер садят заедно цветя. Г-жа Адалет се разболява и отива в болницата.

Сехер трябва да сготви вечеря. Яман е до нея. Зухай вижда цялата идилия и решава да развали всичко. Но тя не знае, че ще попадне в собствения си капан.

–  

Сподели