Наследство – Епизод 112 (Ето какво ще видим)

Яман казва на Сехер, че ще каже на някой да потърси документите, защото тя се нуждае от кислород. Яман прегърнал Сехер я извежда от склада пред погледите на Зухул и Икбал.

Зухал ядосана пита сестра си, как може двамата отново да са заедно, като тя е затворила Сехер в склада, за да не излезе.

-Сехер, добре ли си? – пита Икбал.

Яман отговаря вместо Сехер, че някой ги е затворил в склада, затова на Сехер и е трудно да диша.

Зухал е бясна разбирайки, че през цялото това време Сехер и Яман са били сами в склада.

-Всичко това е заради твоите тъпи планове! Ако беше поне малко внимателна…

-Замълчи, како! – казва бясна Зухал и се прибира в стаята си.

В същото време Яман помага на Сехер да си легне и поставя кислородния апарат.

-По добре ли си? – пита Яман.

Сехер кима с глава.

-Сега си почини, а утре ще разходим с яхтата! Но те предупреждавам, че моите риби не трябва да връщаш в морето, предупреждавам те предварително!

Сехер маха за момент кислородния си апарат и казва на Яман, че само малките.

Действието се пренася в къщата на Али, където бандите преобръщат къщата, но не намират документите, които им трябват. Бегюм им казва, че вече им е казала, че документите не са при нея, а при човека, който е завел делото.

-Тогава се обади, за да ги донесат тук! – нарежда едни от бандитите.

Бегюм се обажда на колега ти си, за да ги донесе, но той е извън града и ще може да ги донеса едва утре.

Действието се връща в имението, където Дженгер търси документите, които трябват на Сехер. При него идва Яман и го пита, дали ги е намерил, а Дженгер му подава папката с документите. Яман вижда количката от детството си и си спомня въпроса на Сехер, дали най-съкровените си спомени от детството пази в прашния склад…

Яман взема количката и я носи на Зия. Зия е много радостен като я вижда… и му казва, че си е мислил, че никога няма да я види, защото Яман всички надежди и мечти е скрил заедно с нея в най-тъмното място.

-Ти я извадил от склада, нали? – пита с надежда Зия.

-Да! – отговаря Яман.

-Аз ще отида да благодаря на Сехер. Не, аз ще ѝ купя подарък! Не, ще ѝ купя шоколад с лешници! –

-Зия, защо искаш да благодариш на Сехер?

-Защото преди да се появи Сехер в живота ни, ти не беше такъв, Яман! Ти толкова се промени, не си ядосан, дори погледът ти е друг! Промени се и това стана след като се появи Сехер! Яман, аз винаги съм те обичал, но новият Яман е много различен, нека винаги да бъде така… Нека Сехер винаги да бъде тук!

Яман не отговаря на брат си.

Действието се връща в къщата на Али, където Кираз казва на Бегюм и леля Султан, че трябва да направят нещо. Кираз моли леля Султан да се престори, че кръвното ѝ се е вдигнало, за да може да отиде уж за лекарства и така ще вземе пистолета. Леля Султана се страхува и не иска. Кираз ядосан им казва, че тогава тя сама ще ги удари по главата. Бегюм и напомня, че бандитите са двама. Кираз казва, че трябва да направят нещо, защото утре не се знае какво ще направят с тях.

-Кираз е права Бегюм, утре живи няма да ни оставят! – казва леля Султан.

Леля Султан се преструва, че ѝ е лошо, Кираз става уж ца лекарствата и се опитва да удари един от бандите с каната за вода, но е хваната от втория.

Сехер излаза от стаята на Юсуф и вижда Яман. Той ѝ признава, че е дал детската играчка на Зея.

-Батко Зия, зарадва ли се?

-Благодаря… – казва Яман и след това добавя – каза Зия.

Сехер пожелава с усмивка на уста лека нощ на Яман.

-Какво ще се случи на ще се състои операцията за спасяването на рибите, които аз смятам да уловя, не забравяй!

-Аз помня, няма да забравя!

В същото време Озан успява да се освободи от белезниците от тръбата на леглото, за която са закачени и бяга от болницата.

Яман решава да смени черната риза с бяла.

Яман осъзнава, че двамата със Сехер са преживели много неща напоследък и момичето все още не може да се върне към нормалния си живот. Тя се страхува, че Озан ще успее да се появи отново и да я нарани. Яман иска да направи нещо хубаво за Сехер и да я направи щастлива. Сутринта Яман се обажда, за да се увери, че яхтата е готова и всичко е подготвено както трябва. Яман нарежда да се приготви красива маса, тъй като днес ще има специален гост.

Всички започват да забелязват колко много се е променил Яман напоследък. Той е престанал да се ядосва и нервничи за дребни неща, дори погледът в очите му е станал съвсем различен. Самият Яман се чувства като различен човек и всичко това започва да му се случва след като Сехер се появи в живота му. Тя успя да го върне към живота и разтопи леда в сърцето на Яман.

Сехер също се подготвя за разходката.

В същото време Озан е отпред и наблюдава имението.
–  

Сподели