Наследство – Епизод 107 (Ето какво ще видим)

Яман и Сехер в тежко състояние са откарани в болница. Ще успеят ли да се спасят? Селим е ядосан, че не той, а Яман е спасил Сехер. Вижте какво ще се случи в епизод 107 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 24 август 2023 по NOVA.

В епизод 106 на турския сериал „Наследство“ Селим открива Сехер, на не успява да я спаси. Пристига Яман, който въпреки болезнената си огнестрелна рана, на ръба на силите си, успява да спаси момичето.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 107 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 24 август 2023 по NOVA

Яман и Сехер в тежко състояние са откарани в болница. Ще успеят ли да се спасят?

Селим е ядосан, че не той, а Яман е спасил Сехер.

Какъв ще бъде следващият план на Бегюм, за да се отърве от Кираз?

Действието продължава от предния епизод Селим става и се надвесва над Сехер като я моли да се държи и да не се предава. Пристигат Ибрахим и Фърат. Селим казва на Фърат, че Сехер слабо диша, а той му отговаря, че линейката трябва да дойде всеки момент.

Действието се пренася в имението, където Зухал се притеснява, че психопатът може да е направил нещо на Яман. В този момент Недим се обажда на Икбал и съобщава, че Сехер е спасена и заедно с Яман ги карат в болницата, защото Яман докато се е опитвал да спаси Сехер се е надишал с газ, но също така има и огнестрелна рана от преди това.

Икбал пита за болницата и му казва, че след малко и те със сестра ѝ ще бъдат там.

След успешната полицейска акция по залавянето на трафикантите Кираз получава поздравления от целия екип. Този път Али също открито оценява нейната смелост и ефективност.

Бегюм, която става свидетел на ликуващата атмосфера в полицейския участък, губи надежда да си върне Али.

Зия съобщава на Юсуф, че великанът е спасил принцесата.

-Значи чичо е спасил леля като великана от приказката ли?

-Точно като великана от приказката!

-Веднага ли ще дойдат тук?

-Не веднага, но ще се върнат…

Зухал и Икбал пристигат в болницата. Те виждат Селим, който стои пред стаята на Сехер и я наблюдава. Икбал го пита как е състоянието на Сехер, а той отговаря, че критично. Зухал не обръща внимание нито на Селим или Сепер, а пита за стаята на Яман и тръгва натам. Икбал казва на Селим, че са дошли да видят Яман, но след това ще дойде при него.

Зухал влиза в стаята на Яман и пита сестрата, как е състоянието на Яман, а тя ѝ обяснява, че операцията е преминала успешно, но пациентът трябва да си почине малко, затова да дойде, когато той се събуди. Зухал излиза, а Икбал ѝ казва да се държи по-спокойно, за да не привлича внимание.

-Ще се държа, както си искам! Защото ако бяхме казали на Яман за състоянието на онзи психопат, сега Яман нямаше да бъде тук! – отговаря Зухал, а Икбал се опитва да я успокои.

В полицейския участък Али пита Ибрахим защо е намръщен, а той му отговаря, че майка му иска да го ожени, но той няма намерение да го прави.

В същото време Бегюм пристига в къщата на комисаря. Леля Султан я кани да си поговорят. Възрастната жена я пита, защо е без настроение. Бегюм казва, че последният път, когато си е тръгнала от тук е имала надежда, но днес като е видяла Али и Кираз в полицейският участък е разбрала, че няма никакви шансове да си върне Али и докато Кираз е тук, няма никакви надежди.

-Не се притеснявай, аз знам какво да направим! След като Кираз не си тръгва от тук, тогава ти ще дойдеш!

-Как така, ще дойда в тази къща?!

Султан убеждава Бегюм да изиграе беззащитно момиче, което се нуждае от помощ, пред Али.

За целта жените използва предупредително съобщение, което Бегюм получи от хората на арестувания бизнесмен, за който Бегюм разполага с доказателства, които могат да решат присъдата му.

Селим стои пред стаята на Сехер и като я наблюдава през стъклото я моли да се бори, да не го оставя сам, защото той много я обича.

Действието прескача във вечерта. Зухал е в стаята на Яман, който все още не се е събудил.

-Не тя, а аз те заслужавам! – говори му Зухал и точно в този момент Яман идва на себе си.

Яман маха кислородната маска и си спомня, как спаси Сехер, а след това става от леглото, а Зухал се опитва да го спре.

-Къде е тя? – пита Яман. Сехер мълчи. – Тук ли е? – продължава да пита Яман, но тъй като Зухал не му казва нищо, Яман излиза от стаята и след малко лутане през прозореца на една от стаите вижда Сехер.

Той застава до стъклото и замислен я наблюдава. След него идват Зухал, Икбал и Селим.

След малко идва медицинска сестра, която казва на Яман, че не трябва да става и се опитва да го хване за ръката и върне в стаята му.

-Остави ме! – заповядва строго Яман. Сестрата си тръгва, но идва лекарят, който обяснява на Яман, че му е противопоказно да стои на крака.

-Тя защо е все още в безсъзнание? – пита Яман.

-Тя се е надишала с повече газ от вас, животът ѝ все още е в опасност! – обяснява лекаря. Яман се връща в стаята си, но преди да влезе, Зухал иска да му каже нещо, но той я прекъсва и казва, че иска да остане сам.

Зухал е бясна, че Яман се интересува само от Сехер.

В същото време Селим ядосан ударя с юмруци по стена. Фърат го вижда и го спира.

-Аз отидох там, но не успях да я спася, разбираш ли?! Той спаси Сехер! – казва Селим.

-Виж, сега това няма никакво значение, важното е, че със Сехер всичко да е наред! – успокоява го Фърат.

Действието прескача на сутринта. Недим е при Яман и му казва, че Озан също е в болницата, но полицията е поела контрола над него. Яман го пита, дали има промяна в състоянието на Сехер, но той му отговаря, че за съжаление не. Яман излиза и тръгва към стаята на Сехер, където Селим му прегражда пътя, като му казва, че е забранено да влиза в стаята на Сехер.

Яман нищо не казва и влиза при Сехер.

Яман вижда отстрани на леглото на Сехер нейният медальон, той го взема и силно стиска в ръката си.

-Отвори очи и стани! Събуди се най-накрая! Чуваш ли ме?! Ти, не може да постъпиш така! Длъжна си да се оправиш! Чуваш ли ме?

Яман се обръща с гръб към Сехер, когато чува как тя немощно произнася името на Юсуф.

Кираз е тъжна, че отново е загубила работата си. На помощ на момичето се притичва Али, които урежда на Кираз надомна работа.
В момента, в който Али разтоварва кашоните с надомната работа, пристига Бегюм и моли Али за помощ, защото се страхува, че ще я убият.
–  

Сподели