Наследство – Епизод 101 (Ето какво ще видим)

Действието се пренася при Яман и Сехер, която се обажда на служителят от закрила на детето.

-Както ти предполагаше, трябва да занеса няколко документа. Напразно се притесних! – казва Сехер на Яман.

-Аз ти казах, затова няма да го повтарям отново – отвръща Яман.

-Аз ще се връщам при Юсуф, защото той искаше да ми покаже какво е научил, но аз от вълнение не го чух.

Сехер тръгва да излиза, но Яман я спира и ѝ подава колието. Сехер му благодари, за всичко, което е направил днес за нея и е поправил колието ѝ.

Яман казва, че няма защо да ѝ благодари, защото с службата за закрила на детето той няма заслуги, освен, че е хванал телефонът ѝ, преди да го сполети участта на колието ѝ.

Озан ги наблюдава вбесен отдалече.

По съвет на Надире, Кираз решава да се заеме с надомна работа. Тя отива на интервю във фирма за опаковане на бонбони и е наета. Това, което не знае обаче, е, че се е озовала в централата на банда, занимаваща се с разпространение на наркотици.

Действието се връща при Озан, Сехер и Юсуф. Сехер казва на племенника си, че доста бързо напредва, а той я пита, дали може да отиде да си вземе една сладка, защото е огладнял.

Сехер остава сама с Озан. Тя се хваща неволно за колието, а Озан ѝ казва, че е много красиво.

-Да, то е много важно за мен! – казва Сехер.

Озан си мисли, че то по-някакъв начин е свързано с Яман и казва на Сехер, че ще си тръгва. Тя е учудена, защо той толкова бързо реши да си ходи и го пита, дали с нещо не го е обидила. Озан казва, че урокът им е почти към края, а и той трябва да отиде до едно място.

В същото време Сехер и Зухал си правят планове как да намесят Озан между Сехер и Яман, за да развалят отношенията им.

Икбал кани Озан да остане за вечеря, но той ѝ казва, че друг път ще остане.

Сехер изпраща Озан и го пита, дали утре ще дойде. Той ѝ отговаря, че утре ще пропусне урока с Юсуф и ѝ се извинява, че вчера я е накарал да чака.

-По-повод онази къща исках да ви кажа, че той малко ме изплаши! Прозорците бяха заковани, а вътре не се почувствах добре!

-Аз ви казах, че в тази къща отдавна никой не живее, а аз така се опитвам да запазя прозорците!

Зухал и Икбал се ядосват, че Озан не е останал за вечеря. Зухал казва, че мисли, че той се страхува от Яман и може много бързо да го загубят.

Икбал казва на сестра си, че е чула как психиатърът на Озан му е казал, че той вижда на мястото на покойната си жена Сехер, че той е пълен психопат и си мисли, че Озан няма лесно да се отдалечи от Сехер и според нея всичко едва сега започва.

Действието прескача във вечерта. Сехер е в стаята си и чете книга, когато ѝ се приспива и решава да свали колието си, когато при нея влиза Яман и я пита, дали е заета. Тя му отговаря, че не е. Яман ѝ подава една папка и ѝ казва, че в нея са документите, които трябва да подпише за службата за закрила на детето, за да ги изпрати утре.

Яман оставя папката и пита Сехер, дали има проблем, виждайки, че не може да свали колието си.

-Колието се объркало в косата ми!

-Искаш ли да ти помогна?

Сехер кима с глава. Яман внимателно маха косата на Сехер и се опитва да откопчае колието, като се извинява, че може да я оскубе.

Междувременно Озан продължава да наблюдава Сехер чрез камера, която е поставил в стаята ѝ. Той не може да понесе близостта на Сехер и Яман.

-Стой по-далеч от нея! Стой далече от моята любима! – побеснява Озан. -Малко остана, любима! Какво ще се случи на ще те спася от ръцете му! Няма да му позволя да те докосне! Няма да живееш с него, а ще умреш с мен Гюнюл.

Побеснял Озан ударя главата си в стената до кръв, като повтаря, че тя е негова. А след това взема един чук и с него се ударя по челото.

Действието прескача на сутринта.

Зухал носи кафе на Яман, които работи в хола. Тя му предлага помощта си, но Яман не ѝ обръща внимание, което ядосва Зухал.

–  

Сподели