Най-очакваните сериали в Латинска Америка

И тази година почитателите на теленовели няма да останат разочаровани. Телевизионните компании подготвят амбициозни продукции, с които се надяват да приковат зрителското внимание, ангажирайки в главните роли едни от най-обичаните лица от малкия екран. На нашите читатели представяме селектирана класация с най-очакваните поредици.

„Мисля за теб“

Мисля за теб

Сюжетът на сериала е вдъхновена от лентата „Роди се звезда“ с Брадли Купър и Лейди Гага в главните роли. Поредицата проследява любовната история на популярен музикант, чиято успешна кариера залязва, и на млада изпълнителка, която е в началото на своя творчески път. Животът на Емилия се променя след съдбовната среща с Анхел, нейният идол, а помежду им се зараждат нежни чувства. Дулсе Мария и Давид Сепеда изпълняват централните персонажи в сагата. Първият епизод ще бъде излъчен на 13-и март.

„Игра на лъжи“

Игра на лъжи

Криминалната сага проследява разследването на Сесар Ферер след внезапното и необяснимо изчезване на съпругата му Адриана Молина. Решен да не допусне да бъде разделен с 8-годишната си дъщеря Ноелия, Сесар прави всичко по силите си да открие истината. Той научава, че Адриана е имала двоен живот и неин любовник е бил богат бизнесмен. Ключов момент в историята е и неочакваната поява на сестрата на Адриана, с която тя от години не е поддържала никаква връзка.

Чаровният Арап Бетке (Антонио – „Доня Барбара“, Деметрио – „Зрънце любов“, Бето – „Земя на страстта“) се превъплъщава в образа на измамения съпруг Сесар, а негова екранна партньорка е привлекателната актриса Мария Елиса Камарго. Излъчването на сериала започва на 7 март.

„Непобедима любов“

Непобедима любов

Главните роли в сагата са поверени на талантливите артисти Данило Карера и Анджелик Бойер. Девойката от скромен произход Марена Рамос е изнасилена от влиятелния бизнесмен Гаел Торенегро. Марена се обръща към терапевта Адриан Ернандес, за да се възстанови след травмата, но открива, че е бременна и очаква близнаци. Марена и Адриан се влюбват, но откриват, че Рамсес Торенегро, бащата на Гаел, има незаконен бизнес с трафик на жени. Марена решава да го предаде на властите, а за да й отмъсти Рамсес екзекутира цялото й семейство. Адриан успява да спаси децата, но е заблуден, че Марена е починала.

15 години по-късно Адриан се завръща в родния си град под името Давид Алехо, за да отмъсти за убийството на своята любима. Марена също променя своята самоличност и пристига в градчето, за да получи възмездие за смъртта на децата си, но открива, че те са оцелели. В сериала участват още Марлене Фавела, Летисия Калдерон и Хуан Солер. Първият епизод е излъчен на 20-и февруари.

„Вечна любов“

вечна любов

Поредицата е римейк на излъчвания у нас турски сериал „Завинаги“ с Йозджан Дениз и Аслъ Енвер в главните роли. Паула Бернал (Алехандра Роблес Гил) и Рохелио Итурбиде (Маркос Орнелас) изживяват шеметен романс и решават да се оженят без да уведомят неговото семейство.

Когато Паула пристига в имението на семейство Итурбиде в Мексико сити, тя се изправя срещу манипулативната си свекърва Мартина (Диана Брачо). Властната Мартина е свикнала да контролира всички свои близка, чувства, че позициите й като матриарх на семейството е застрашена, и започва война срещу своята снаха. Премиерата на сериала е на 27 февруари.

„Прости греховете ни”

Хорхе Салинас Ерика Буенфил

Амбициозна продукция, продуцирана от мексиканския канал Телевиса. Действието на сагата се развива в малкото градче Сан Хуан, чиито обитали крият греховете си като предателства, егоизъм, злоупотреба с власт и престъпления под булото на добрите обичаи и традиции.

На фона на порока се заражда забранената любов на богатата наследница Елса Кирога (Ока Гайнер) и младежа от скромен произход Андрес Мартинес (Емануел Паломарес). Армандо Кирога (Хорхе Салинас), бащата на Елса, ще направи всичко по силите си, за да попречи на дъщеря си да встъпи в неравностоен брак, тъй като тя и избраникът й принадлежат към различни социални класи. Сериалът вече се излъчва с голям успех в Мексико.

„Графът: Любов и чест“

ана ренда контрерас фернандо колунга

Звездите от малкия екран Ана Бренда Контрерас и Фернандо Колунга изпълняват централните персонажи е поредния римейк на безсмъртния роман „Граф Монте Кристо“ на Александър Дюма – баща. Действието в поредицата се развива през 1930-а година в градчето Сан Хасинто, когато Алехандро Гайтан (Колунга) – беден и скромен селянин и богатата и непокорна Мариана се влюбват. Жозефина де Самбрано (Шантал Андере), мащехата на Мариана, и Херадо Вияреал (Серхио Сендел) ще превърнат красивата им история в истински ад.

Алехандро е несправедливо обвинен в престъпление и изпратен в затвор на самотен остров в Тихия океан. Там той се запознава с Амадор Гусман (Мануел Наваро) – благородник от испански произход, който изтърпява доживотна присъда. Преди да почине Амадор разкрива на Алехандро местонахождението на съкровище, което е заровил.

20-години по-късно Алехандро успява да избяга от затвора, а при завръщането си в Сан Хасинто и открива, че любимата му Мариана се е омъжила за Херардо. Той решава да използва богатството на Амадор и представяйки се под името граф Хоакин де Монтенегро се опитва да отмъсти на всички, които вярва, че са го предали. Все още няма дата за премиерата на сагата.

Новините, че ще бъде заснето продължение на сериалът „Силикон за Рая“ и римейк на „Имението“, също развълнува феновете, но все още няма информация кога ще започнат снимките на двата проекта.

Източник: tvsaga.com

Сподели