Най-гледаните поредици в Латинска Америка

Два от най-предпочитаните испано-езични канали –  Унивисион и Телемундо представиха през 2022-а година 15 нови проекта като едва малка част от тях успяха да привлекат зрителското внимание предвид ожесточената конкуренция с турските сериали. Представяме ви селекция със седемте най-предпочитани продукции, а сред тях ще откриете и заглавие от южната ни съседка.

Необвързан с дъщери

необвързан с дъщери
Необвързан с дъщери

Романтичната комедийна поредица събира на екран привлекателния Габриел Сото и чаровната Ванеса Гусман. Излъчването на поредицата започва през януари 2022 г. като първият епизод е гледа нт 1,967,000 души. Сото определя работата си в сериала като предизвикателство, тъй като досега не е участвал в подобна комедия.

Николас (Габриел Сото) е необвързан и безгрижен мъж, чийто живот се променя, когато е принуден да поеме грижите за трите си осиротели племенници. Той получава помощ от съседката си Виктория (Ванеса Гусман), в която неочаквано се влюбва. В най-голяма пречка за любовта им се превръща бащата на Виктория (Карлос Мата), който прави всичко по силите си да ги раздели.

Твоята любов е моето богатство

Твоята любов е моето богатство
Твоята любов е моето богатство

Тандемът Сусана Гонсалес – Давид Сепеда приковава вниманието на 1,793,000 зрители с излъчването на премиерния епизод на мелодрамата. В центъра на сюжета са Наталия (Сусана Гонсалес) и Ченте (Давид Сепеда), които принадлежат към различна социална класа. Животът а Наталия се променя, когато съпругът й (Серхио Сендел) я изоставя след 20 години брак, а Ченте става жертва на финансова измама.

В същия ден той губи и съпругата си Лусия (Адриана Фонсека), убита по време на банков обир. Ченте и Наталия са принудени да заживеят под един покрив, а скоро, въпреки преживените премеждия, помежду им се зараждат нежни чувства. Двамата откриват, че любовта, която ги свързва, всъщност е най-голямото им богатство.

Майка

Майка
Майка

Излъчваната и нас с голям успех турска сага привлече интереса на 1,729,000 зрители в латинска америка. В центъра на сюжета на семейната сага с Джансу Дере се превъплъщава в образа на учителка, която помага на ученичката си Берен Гьокйълдъз да избяга от къщата си, след като научава, че тя е жертва на домашно насилие.

Последният крал: Поетът на народа

Последният крал Поетът на народа
Последният крал: Поетът на народа

Амбициозната сага е посветена на живота на прочутия певец и актьор Висенте Фернандес Гомес (17 февруари 1940 – 12 декември 2021). Той е носител на две награди „Грами”, има и звезда на Алеята на славата в Холивуд. Главната роля в биографичния сериал е поверена на Пабло Монтеро (Деметрио – „Непростимо”, Франко – „Огън в кръвта”).

В основата на сюжета е използвана неодобрената от Висенте биографична книга на журналистката Олга Уорнат, която чрез интервюта с негови близки разкрива непознати страни от неговия живот, сред които романтичните му авантюри и отвличането на неговия син. 1,574,000 зрители гледат първия епизод на сагата.

Пътят ми е да те обичам

Пътят ми е да те обичам
Пътят ми е да те обичам

Още един сериал с Габриел Сото намира място сред най-гледаните поредици. В тази поредица негова партньорка е Сусана Гонсалес. Мемо Сантос Перес (Габриел Сото) планира сватбата си с Урсула (Сара Коралес) – жена с тъмно минало, когато среща бившата си любима Оливия (Клаудия Алварес). На смъртния си одър Оливия разкрива, че двамата имат дъщеря, която е осиновена от Даниела Гаярдо (Сусана Гонсалес) и съпругът й Фаусто Белтран (Марк Тачър).

Мемо отива в къщата на семейство Белтран, където решават, че той е новият асистент на Даниела. Той решава да поддържа заблудата на Даниела, докато се увери, че наистина е баща на Исабела. Мемо се превръща в довереник на Даниела, а положението им се усложнява, когато се влюбват един в друг. Премиерният епизод на сериала е гледан от 1,529,000 души.

Наследството

Наследството
Наследството

На снимачната площадка на романтичната драма пламва искрата на любовта между актьорите Мишел Рено и Матиас Новоа, които в момента са една от най-обичаните светски двойки, а дебютният епизод събира пред екраните 1,463,000 души. Действието се развива във фермата за авокадо „Санта Каталина”, където Северино дел Монте и съпругата му Каталина Аранго живеят с петте им осиновени деца.

След смъртта на Северино в „Санта Каталина” пристига Сара, незаконната му дъщеря, за да получи част от наследството. Има обаче уловка – шестте деца на Северино трябва да съжителстват в продължение на година в имението.

Богатите също плачат

Богатите също плачат
Богатите също плачат

Римейкът на легендарната теленовела не успява да повтори успеха на оригинала, но все пак се радва на висок зрителски интерес – 1,433,000 души гледат премиерния епизод на сериала. Сценаристите се придържат към сюжета, но има дребни изменения. Мариана (Клаудия Мартин) е бедна девойка, която спасява живота на богатия Алберто Салватиера (Гилермо Гарсия Канту).

В знак на благодарност мъжът я отвежда в имението си, където тя се влюбва в Луис Алберто Салватиера (Себастиан Рули), в когото се влюбва от пръв поглед. За да устои връзката им на изпитанията, двамата трябва да преодолеят класовите си различия и редица предателства. А скоро след най-щастливия им ден първородния им син е отвлечен.

Източник: tvsaga.com

Сподели