Мурат Юналмъш се ожени – Вестник TV Сага

Хризматичният турски актьор Мурат Юналмъш, прочул се с участието си в историческия хит „Имало едно време в Чукурова“, изненадващо сключи брак със своята любима Албена Илиева, която е от български произход.

Двойката е заедно от три години, но предпочита да изживява любовта си далеко от публичното пространство. На скромната церемония, която се проведе в Истанбул, присъстваха роднини и приятели на младоженците, както и колеги на Мурат. Мениджърът му Абдула Булут бе един от брачните свидетели на влюбените.

Мурат и любимата му имат тригодишна връзка

41-годишният Юналмъш е познат у нас от сериалите „Сезони на любовта“ и „Цената на славата“. През 2010 г. той партнира на Бирдже Акалай в драматичната  поредица „Земя, небе, любов“. Между двамата се зараждат романтични отношения и впоследствие те на два пъти се женят и развеждат.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Последната изява пред камера на Мурат до момента е в драматичния сериал „Гюлджемал“, където негова екранна партньорка е ослепителната млада актриса Мелис Сезен. Проектът обаче не успява да се пребори за висок зрителски интерес и е финализиран след едва 13 епизода.

Бирдже Акалай поднови романса си с Джан Туналъ?

Мелис Сезен и Мурат Юналмъш в нова семейна драма

Източник: tvsaga.com

Сподели