Мрежа от лъжи – Сезон 2 Епизод 59 (Ето какво ще видим)

Действието прескача във вечерта. Нил споделя на Асия проблемите си със Селчук, а Асия ѝ казва да се опита да разбере Селчук, който е имал трудно детство, а също така знае, колко много го обича и много добре разбира, какво ще направят онези две интригантки Дерин и Джерен, когато тя го остави.

В този момент телефонът на Али, който е в другата част на хола и играе на компютъра звъни. Волкан и му казва, че му звъни, за да му съобщи, че се е прибрал и е добре, и му предлага утре заедно със Зейнеп да закусят в кафето. Али предлага да дойдат у дома, ако кака му Дерин не е против. Волкан отговаря, че този път проблемът не е в Дерин, а в майка му.

-Али! – провиква се Асия – татко ти няма ли да дойде?

-Не! Мамо, какво си направила на татко?

-В какъв смисъл?

-Татко каза, че проблемът не е в Дерин, а в теб!

-По-добре попитай баща си!

Волкан решава да действа сурово срещу Асия и я изключва от проекта на Дерия в болницата.

Дерин вижда Асия в болницата и щастлива ѝ казва, че е победила, а тя е загубила Волкан.

Дерия пита Асия как е, а Асия я пита, дали план за вечерта, защото иска малко да се повеселят.

Действието прескача във вечерта. Асия се прибира вкъщи и започва да разбива и разхвърля всичко, за да представи нещата така, все едно, че са проникнали с взлом в дома ѝ.

Дерия се обажда на Волкан под предлог, че Али трябва да остане тази нощ при него, но според плана им с Асия му разказва за обира.

-Как е Асия? След малко ще дойда!

-Не си и мисли! Асия ме помоли да не ти казвам! Аз ѝ предложих да ти се обадя, но тя ми забрани, явно ти много я обиди днес!

-Независимо от всичко, ще дойда!

-Ако жена ти тръгне след теб, по-добре да си останеш вкъщи, защото днес Дерин е наговорила много гадости на Асия! Затова те моля да се погрижиш за Али, това е напълно достатъчно!

Волкан казва на Дерин, че отива при Селчук, защото отново се е скарал с Нил и иска да сподели нещо с него. Преди това Али видя, че не Селчук, а Дерия се обади на баща му.

Али моли баща му да го закара у дома, а той му отговаря, че няма време, но бързо ще се върне. Дерин изпраща Волкан и се интересува, дали ще отиде в ресторанта. Волкан ѝ казва, че не знае къде, защото Селчук може да се е прибрал.

Волкан излиза и казва на шофьора си да потегля към къщата на Асия. В колата се обажда на Селчук, за да го помоли за помощ, а след това като стига пред къщата на Асия казва на шофьора си да отиде в ресторанта на Селчук и да го чака там.

Както и предполагаха, Волкан се появява в къщата, а Асия и Дерия започват своето шоу.

-Това е подарък от Волкан! – казва Асия, като чува, че Волкан влиза в къщата.

-Да разбирам те, но трябва да се успокоиш! Важното е, че ти не си пострадала! – отвръща Дерия.

-Огърлицата е единственото, което ми остана от него! Другите подаръци от него изхвърлих, но това толкова много ми харесваше! Животът ми изпраща послание, трябва да се махна оттук и да забравя за Волкан завинаги! Добре, че те има теб, иначе нямаше на кой друг да се обадя! Знаеш ли, Дерин в едно е права, че ми е писано да остана завинаги сама! – казва Асия силно, за да чуе бащата на сина ѝ.

-Кой е там?! – подскача уж уплашена Дерия.

-Не се притеснявайте, аз съм! – издава присъствието си Волкан. Асия се кара на Дерия, че е казала на Волкан.

-Аз се притеснявах за теб! – казва Волкан.

-Ти искаше да прекъснеш всякаква връзка с мен, защо се интересуваш как съм?! Съжаляваш ме, че в къщата са влезли крадци?! Не ме съжалявай и си върви!

Дерия се кара на Волкан, че е дошъл, а след това му предлага да ги остави насаме с Асия, за да решат проблемите си, защото повече не може да ги гледа така.

В същото време Али иска да си тръгне и Дерин му предлага да го закара. Дерин минава покрай ресторанта на Селчук, за да се увери, че Волкан е там, и се усмихва, когато вижда колата му пред вратата.

Дерия си тръгва и казва на Асия да затвори вратата с нещо, преди да дойде майстор и смени ключалката. Волкан казва на Дерия да не се притеснява, защото той ще остане.

-Ти, също трябва да си ходиш! Аз си мъчех, само, за да не разстройвам Дерия! – казва Асия на Волкан след като Дерия си тръгва.

  • Какво ще стане? Ще си тръгне ли Волкан? Ще разбере ли Дерин, че Волкан отново е при Асия? Предстои да разберем…

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели