Мрежа от лъжи – Сезон 2 Епизод 56 (Ето какво ще видим)

Асия предлага на Али и Волкан да отидат заедно на спа център утре в Сапанджа, за да си починат и отпуснат.

Асия пита Волкан какво ще направи, ако разбере, че Дерин ѝ изневери. Той е категоричен: ще се разведе с нея и ще вземе дъщеря им.

Асия става от масата и изпраща гласово съобщение на Дерин, че ще публикува видеото, и че преди малко тя е попитала Волкан какво ще направи ако разбере, че тя му изневерява, а той е бил категоричен, че ще се разведе и вземе дъщеря си.

Дерин казва на майка си какво възнамерява да направи Асия, а Гюнюл отговаря на съобщението на телефона на дъщеря си: „Не прави това, тя ще си тръгне!“

Гюнюл казва на дъщеря си, че се страхува, че Асия може да ги заплашва постоянно с това видео.

Действието се пренася пред дома на Асия, където тя изпраща Волкан и го пита, дали ще каже на Дерин, че утре ще ходят тримата на спа. Волкан отговаря, че не, а Асия му казва, че така е най-добре, защото тя не разбира техните отношения и може отново да реши да я убие. Волкан я успокоява като казва, че няма да допусне това.

Асия благодари на Волкан за прекрасната вечер и го целува по бузата.

Волкан е щастлив от неочакваната целувка, която получи от бившата си жена.

Селчук и Нил събират багажа си и вечерта заминават на меден месец без да кажат на никого.

На сутринта Волкан съобщава на Дерин, че ще заведе Али на едно място, за да си почине с него през почивните дни, и я предупреждава да не го преследва.

Гюнюл рано сутринта пристига в къщата на Асия.

-Ще те накарам да паднеш в тези капани, които сама си заложила! – уверява я Гюнюл, като я предупреждава, че няма да спечели, и я моли да изтрие видеото.

Асия казва, че ще го изтрие, ако тя и дъщеря ѝ си тръгнат от Текирдак без Волкан.

Гюнюл ѝ казва, че я е предупредила и тръгва да си ходи, когато телефонът на Асия звъни.

-Добре, Волкан, аз съм готова! Ти вземи Али и Ипек от училище и тръгваме към Сапанджа! – казва високо Асия, за да е уверена, че Гюнюл я е чула.

Гюнюл се обажда на Волкан и му казва, че иска да поговори с него, но той ѝ казва, че заминава с Али на почивка за почивните дни. Гюнюл е бясна, че е с вързани ръце, заради видеото, което има Асия.

Асия е в болницата и се връща в стария си кабинет. Джерен моли Асия да ѝ каже къде е Селчук, защото телефонът му е изключен, а в рестораната са ѝ казали, че той е заминал за няколко дни. Асия ѝ разкрива, че ще отсъства за няколко дни с Нил и я съветва да не се впуска в игрите на Дерин и да се съсредоточи върху бебето си.

Нил не може да се справи с напрежението, че Селчук ще стане баща.

-Аз заминах на хиляди километра, за да забравя, че мъжът, за който се омъжих скоро ще стане баща, но не мога! – признава Нил на Селчук.

Селчук ѝ припомня, че са говорили за това и тя е приела ситуацията. Нил моли Селчук да я разбере и го вбесява, като го пита, а той как ще се чувства ако тя е бременна от друг.

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели