“Мрежа от лъжи”: Отново борба между две жени, но този път Асия не се съревновава с Дерин

Арас отива при жена си Лейла и е много ядосан. Той я предупреждава да не смее да доближава Асия, още по-малко да говори с нея. Арас  не трябва да остане в града, в който е Асия. Затова Лейла трябва да опакова нещата си и да си тръгне от тук. Но Лейла няма да се подчини на условията на Арас. Нямаше да позволи на тази жена да й отнеме Арас толкова лесно. Асия преминава през труден период от живота си, защото отново трябва да преживее разочарование от мъжа, когото сърцето й избра. Волкан се опитва да подкрепя Асия и прекарва много време с нея.

Той смята, че ще е добре, ако Арас наистина си тръгне. Тогава Асия ще бъде спасена. Когато Арас среща Асия, той иска да я прегърне, но разбира, че не може да направи това. Тя трябва да разбере, че не му е никак лесно да се примири с това, което се случва между тях сега.

Асия каза на Арас, че не трябва да я възприема като безчувствен човек. Тя също страда, но въпреки това двамата с Арас не могат да бъдат заедно. Сега и двамата трябва да го приемат и да се примирят. Тогава Асия се  обръща и влиза в къщата. Арас няма време да каже, че я обича много …

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели