“Мрежа от лъжи”: Любовта отново е изложена на опасност

Невин събира всички, за да разкажат за последните събития, които се случват в болницата. Успяват да намерят спонсор и инвеститорът се съгласява да покрие дълговете им. Само че, този човек пожелава да запази името си в тайна. Асия ще бъде назначена за началник на отдела. Дерин е възмутена от това. Асия й казва, че се интересува много повече от живота й, отколкото от собствения си, и в това изказване  тя прави сериозна грешка.

Когато Волкан вижда Арас, той започва да се чуди защо веднага идва при него? В крайна сметка преди това Арас казва, че не иска да го вижда. Арас тъкмо  се готви да празнува, а Волкан е причината  да отложи партито. В петък Арас най-накрая ще може да се разведе и да бъде свободен. Но докато е тук, Волкан няма да позволи да забрави неговите правила.

Дерин преследва Асия, а на нея вече й омръзва. Тя започна да разпитва Асия как е и дали са се помирили с Арас? Тя вече беше успяла да говори с Лейла и е разбрала за развода й с Арас. Асия учтиво моли Дерин да се погрижи за собствения си живот и да спре да се занимава с нея. Когато Арас е при Асия, Лейла неочаквано идва и…

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели