“Мрежа от лъжи”: Ключовете от новия дом ще донесат ли радост на Волкан?

Бащата на Дерин предупреждава Волкан да се отнася добре с дъщеря му и да се прибере навреме. Пациентът, който е спасен от Асия, се опитва да си спомни поне нещо от миналото си. Но не успява, защото мъжът дори не помни собственото си име. Асия не се съмнява, че заедно ще успеят да направят това. Тя е намерила книга и прочела няколко реда от нея, които мъжът успява да продължи.

Гьонюл и Бахар не успяват да оправят отношенията си. Когато всички се събират на вечеря, Дерин прави подарък на Волкан. Това са ключовете от новия им дом. Волкан не е  доволен от този подарък. Доста е притеснен.

Али пита майка си, какво се е случило с мъжа, претърпял инцидент? Асия отговоря, че всичко е наред с него и най-вероятно скоро ще бъде изписан от болницата.

Волкан, виждайки мъж до Асия, започна да изразява притеснението си от това. В края на краищата никой не знае откъде идва този човек, честен ли е или може би някакъв крадец? Асия не го вижда по този начин. Тогава Волкан решава да се срещне лично с него и да разбере всичко.

Дерин започва да преследва Волкан и като вижда непознат в къщата на Асия, тя го разпозна като Арас…

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели