“Мрежа от лъжи”: Една законна съпруга ще се бори за мъжа си

Асия се притеснява от факта, че Али започна да се отдалечава от нея. Преди, ако тръгваше нанякъде, винаги предупреждаваше майка си. Какво ще се случи на е бил при Волкан и дори не й каза нищо на Асия. Когато Арас и Асия отиват ​​да вечерят на ново място, мъжът чува там позната музика. Тогава той успя да си спомни някои моменти от миналото си, които искаше да сподели с Асия.

Арас забелязва, че Асия е напълно объркана и всичко е станало много по-трудно за нея. Струва й се, че в такава ситуация е невъзможно да се намерят решения. Поради тази причина тя се опитва да избяга от него, но вес  пак заедно могат да решат всичко. Асия много се съмнява.

Арас е до Асия и той иска разрешение да й помогне да оправи всички житейски проблеми. Веднага щом Лейла вижда Арас, тя веднага се втурва към него, но бива спряна. тя не разбира, каква жена е до Арас? Тя е негова законна съпруга и трябва да е близо до съпруга си. Волкан разбира за това съвсем случайно. Сега той имаше шанс да махне този човек от пътя си. Волкан беше много доволен и се приближи до Асия с Арас. Той се обажда на бившата си жена и й казва, че трябва да й каже нещо много важно…

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели