“Мрежа от лъжи”: Дерин стреля по Асия

Назан е изпратена от Фарук да вземе дрехите на Асия, там тя се сблъсква с Бахар и Волкан.

Волкан започва да я следи, така той стигна до къщата, където е скривалището на Фарук и където той крие Дерин и Асия. Полицията идва  и арестува Фарук. Назан заплашва Асия с остър предмет. Дерин грабва пистолета, но стреля по погрешка и уцелва Асия. Полицаите спасяват двете жени. Волкан е силно притеснен за Асия. На Халюк му призлява и е в болницата.

Бебето на Дерин е в добро състояние. Волкан се мъчи да бъде грижовен но проличава неговото нещастие. Асия разбира, че Дерин е искала да симулира отвличането, но решава да не я издава. Дерин се радва да види и дъщеря си, но Гюнюл не престава да я обвинява. Тогава тя разбира, че баща ѝ не е добре, Дерин споделя всичко на майка си.

Дерин е в полицията и трябва да даде обяснение, тя се мъчи да оправдае Волкан, но бърка показанията си. Разказва, че Фарук и Назан са я отвлекли от дома й. Фарук и Назан дават показания, но полицаите разбира, че те е психически са неуравновесени. Така Дерин хвърля цялата вина върху Асия. Дава показания, така че да обвинят докторката.

Дерин разговаря с  Волкан. Той й казва, че ще бъде до нея, докато роди.

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели