“Мрежа от лъжи”: Волкан разбира, че е пропилял живота си, всички се отричат от него

Семейство Гючлю оттегля жалбата срещу Волкан и той е освободен от затвора. Никой не го посреща, защото всички са го забравили. Сметките му са блокирани и той няма пари дори за такси.

Волкан пристига на дипломирането на Али и Демир и вижда колко щастливи са всички без него. Когато вижда Зейнеп в прегръдките на Онур, побеснява.

„Какво прави дъщеря ми при този мъж?“, крещи той към Дерин.

„Това не те засяга“, отговаря тя. „Ти вече не си част от нашия живот.“

Дерин  сразява Волкан с думите:

„Подадох молба за развод“, казва тя. „И съм с Онур.“

Волкан успява да провали дипломирането на сина си и Али иска той да си отиде

Асия укорява Волкан, че е провалил празника на сина си и го е накарал да се срамува от баща си. Когато архитектът я кани да се прибере, тя му съобщава, че е продала къщата и заминава с Али.

Волкан смята това за добра идея и предлага да заминат заедно, защото ще си осигурят пари като продадат имота,  който е на името на Али.

„Не мога да замина с теб, това беше игра“, казва Асия. „Всичко вече принадлежи на Дерин.“

Волкан е съкрушен. Той разбира, че и Асия го е манипулирала и го е изиграла.

Асия отива с Волкан в старата му къща и му оставя малко пари.

След три месеца Селчук и Нил разбират, че ще имат момиче. Кадир идва при Деря и двамата възобновяват връзката си. Онур предлага брак на Дерин.

Волкан страда за изгубеното. Той се връща в старата си къща и живее в самота и разбира, че целият му живот е бил измама.

Асия заминава за Лондон с Али.

Години по-късно гробът на Волкан са посещава само от децата му. Той е изживял живота си в самота, но сам е пропилял всичко, което е имал.

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели