“Мрежа от лъжи”: Асия не може да напуска страната

Арас е много доволен, че Асия се съгласи да напусне града с него. Сега те могат да започнат живота от нулата и да бъдат много щастливи. Но Волкан пристигна на летището и започна да моли Асия да не тръгва. Деря съобщава, че Асия е дала на пациента си инсулин, но той не е имал диабет. На летището Асия е посрещната от полицай и казала, че е получила жалба, и тя не може да напусне страната.

Волкан се в връща у дома и не намира Али. Дерин казва, че е излязъл с приятелката си Ипек. Когато Волкан пита къде е отишъл синът му, Дерин се ядосва. Тя не се интересувала къде точно е отишъл Али, тъй като той вече е пораснал. Освен това тя няма да се закачи в живота му като майка.

Скоро Асия идва при Волкан и Дерин. Те се изненадват да я видят тук. Асия каза, че трябва да се върне защото има един проблем. Тогава Асия моли да й кажат, къде е Али. Казват й, че той не е вкъщи, а си е тръгнал неотдавна. Дерин не е наета да гледа детето на мъжа й и не знае къде може да е той. Волкан идва при Асия и я моли да бъде много внимателна. Той не е напълно сигурен, но му се струва, че Гьонюл стои зад всички тези неща …

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели