“Мрежа от лъжи”: Арас е виновен за смъртта на Халюк

Acия случайно научава от Арас, че той е бил там, когато Халюк се е разболял. Той се хваща за сърцето, но Арас си тръгва. Арас каза на Асия, че е видял Халюк жив, но в същото време не казва нищо за състоянието му, защото тя е могла да го спаси. Acия смята, че Арас е виновен за смъртта на Халюк, защото не е потърсил помощ навреме. Acия каза на Арас, че няма да може да отиде с него.

Арас няма друг избор, освен да се сбогува с Асия и да си тръгне сам от този град, в който му е трудно да живее. Aсия наистина искаше да замине с Арас и да бъде щастлива с него. Тя дори повярва в мечтата си, но нищо не се случи. Но в същото време Асия вярва, че нейната история все още не е приключила. За нея Текирдагът не е приключил, тъй като тук има още неразчистени сметки. Тук има хора, които са я наранили и обидили нейния син.

Волкан пита Асия дали наистина е взела правилното решение да не напуска сега? Асия смята това за разумно решение. Волкан признава, че никога не е искал Асия да се отдалечи от него, камо ли да отиде някъде. Асия изглеждаше много странно и предлага на Волкан да си съблече ризата. Беше много романтичен момент, но точно тогава се появи Дерин…

„Мрежа от лъжи“ –  

Сподели