“Моето име е Мелек”: Къде е синът?

Когато бащата на Мелек отиде заедно с нея  да вземе внука си, той дори не можеше да си помисли с какъв неприятен сюрприз ще се сблъскат. Бащата и дъщеря му не успяха, тъй като момчето беше отведено неизвестно къде. Това обстоятелство се превърна в голям удар за нещастната майка, тя започна силно да плаче, но бащата й даде дума, че ще открие внука и ще го върне. В този момент Халил започна силно да се тревожи за Мелек, защото му е известно какво се случва в живота ѝ, но мъжът нищо не може да направи. Но Халил има сериозни проблеми и до момента, в който не ги разреши, за него е по-добре да се държи далеч от Мелек и нейните близки, за да не им навреди.

На бащата на Мелек е много трудно, той се тревожи за дъщеря си и в същото време изпитва голяма душевна болка. Само той може да разбере какво точно чувства сега Мелек, която остана без любимия си син.

Дефне планира да се върне при Мелек, но тя не може да знае предварително дали тя ще й прости и ще я приеме в дома си. До Мелек постоянно е майка ѝ и тя полага всички усилия, за да намали страданията на дъщеря си, но всичките ѝ усилия са напразни. В живота на Мелек най-важното са децата, но те не са до нея…

Заповядайте в официалната група на сериала „Моето име е Мелек“ https://www.facebook.com/groups/moeto.ime.e.melek Тук ще намерите епизоди,информация и снимки свързани със сериала. 

Сподели