“Моето име е Мелек”: Алпай заплашва Мелек

Алпай все още се опитва да се намеси в живота на Мелек и той идва в кафето, където тя работи. Намесва се собственикът на заведението, той удря непоканения гост, изгонва го и забранява да се приближава до нея дори на сънтиметър. Но Алпай не е толкова прост, като си тръгва той заявява, че Мелек ще загуби децата си и никой няма да може да го спре. Също така Алпай съобщава, че скоро ще настъпи моментът, в който Мелек сама ще дойде при него, ще застане на колене, за да моли за прошка. Само че в този момент Мелек има други проблеми в главата си.

Героинята не може по никакъв начин да уреди отношенията с баща си. Първоначално тя е била много обидена от него, защото когато Мелек се върна, той отказа да я пусне в бащината си къща. Минава известно време и мъжът все пак решава да говори с дъщеря си. Той й разказва за всичките си обиди и също така обяснява причината, поради която не й е позволил да се върне. Халил вижда колко Мелек страда от това и решава да направи всичко възможно, за да помири любимата с баща си. Той ходи много пъти при родителите й и се опитва да им  разкаже, че дъщеря им е осъзнала грешките си. Но всичките му усилия са безрезултатни…

Заповядайте в официалната група на сериала „Моето име е Мелек“ https://www.facebook.com/groups/moeto.ime.e.melek Тук ще намерите епизоди,информация и снимки свързани със сериала. 

Сподели