„Мистър Грешен“ с премиера в българския ефир

Успешната романтична комедия „Мистър Грешен“ стартира по bTV Lady от 25 август (петък).  Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден от 21.00 часа на мястото на приключващия „Мрежа от лъжи“.

Главните роли в проекта се изпълняват от популярните турски актьори Джан Яман и Йозге Гюрел. Двамата са екранни партньори за втори пъти, след като през 2017 г. участват заедно и в друга романтичната комедия – „Горчиво и сладко“, също излъчвана у нас.

Премиерата на „Мистър Грешен“ в южната ни съседка се състои на 26 юни 2020 г., а последният 14-и епизод излиза на екран само няколко месеца по-късно – през октомври. Поредицата е финализирана заради незадоволителни нива на рейтинга си, но въпреки това се радва на завиден международен успех и рекордни продажби в чужбина. В Италия предизвиква истински фурор и утвърждава Яман като безконкурентен любимец на местната публика. В България ще бъде показана интернационалната версия от 43 серии по 45 минути.

Сценарият е дело на прочутата Аслъ Зенгин, работила и по две от хитовите продукции, превърнали Джан и Йозге в звезди – „Свободен дух“ и „Сезонът на черешите“.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Сюжетът на „Мистър Грешен“ проследява историята на Езги (Гюрел), която има нещастието винаги да се влюбва в неподходящ за нея мъж. Една вечер Езги се запознава с привлекателния и заможен Йозгюр (Джан). Двамата се срещат в развлекателно заведение, в което младата жена става свидетел на годежа на бившия си приятел и новата му избраница. Съкрушена, Езги злоупотребява с алкохола и прекарва нощта в хотелската стая на Йозгюр. На сутринта той й предлага сделка с непредвидими последствия – да се представи за негова годеница пред майка му в замяна на помощта му да спечели отново сърцето на бившия си любим.

В актьорския състав на сериала се отличават редица познати за българските зрители имена, сред които Джемре Гюмели (Джансу от „Не пускай ръката ми“), Анъл Челик (Джей Джей от „Свободен дух“), Фатма Топташ (Сибел от „Сезонът на черешите“ и Нилюфер от „Стая 309“) и др.

Материалът „Мистър Грешен“ с премиера в българския ефир е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Източник: tvsaga.com

Сподели