Мистър Грешен – Епизод 7 (Ето какво ще видим)

Йозгюр намира Езги в безпомощно състояние пред вратата и й помага да се прибере и да си легне. Той се грижи за нея, докато треската й премине. Вижте какво ще се случи в епизод 7 на турския сериал „Мистър Грешен“.

Отчаяна и пияна, Езги отчаяно се нуждае от някого, с когото да поговори след разговора с бившия си, а Йозгюр е единственият човек, който изглежда наистина я разбира. Езги звъни на вратата на Йозгюр, за да му каже, че е бил прав. Тя заспива пред вратата му.

Междувременно Йозгюр се прибира вкъщи с непозната жена, но след като вижда, че Езги е в безсъзнание, той веднага и без колебание прекратява срещата си. Загрижен за Езги, той се опитва да ѝ помогне, но пияното ѝ състояние прави невъзможно намирането на ключовете ѝ. Той я връща в апартамента си и се грижи за нея, докато тя има висока температура. Той я преоблича, защото дрехите ѝ са мокри. Накрая я оставя да лежи в спалнята, докато той спи на дивана.

На сутринта Езги се събужда и преживява смесица от шок и възмущение. Тя се съмнява в себе си и смята, че е постъпила погрешно с Йозгюр. Приятелките на Езги са изненадани да я видят облечена в мъжка риза. За да обясни необичайния си избор на облекло, Езги заявява, че тя принадлежи на Сонер. Приятелките ѝ, които смятат, че тя все още страда по бившия си, решават да организират ритуал, който да ѝ помогне да се освободи от старите си спомени с него.

Езги осъзнава, че да се отметне от думата си към Йозгюр е било грешка. Решена да се поправи, тя му обещава, че ще отиде с него на сватбата, както са планирали. Тя отменя срещата си със Сердар с надеждата, че евентуално ще се върне към тази връзка в по-късен момент. Желанието на Езги да отиде на сватбата радва Йозгюр. И двамата са подготвени да се преструват на двойка. Йозгюр решава да върне Езги на работа.

Докато се подготвя за пътуването обаче, Кансу се връща вкъщи и пита Езги къде отива. Опитвайки се да скрие истината, Езги измисля извинение, като казва, че отива на гости на майка си в Бурса.

На следващия ден Езги и Йозгюр заминават за сватбата. Те спират в крайпътно заведение, докато пътуват към Бурса, без да знаят, че той принадлежи на майката и доведения баща на Езги.

–  

Сподели