Мистър Грешен – Епизод 15 (Ето какво ще видим)

Езги и Йозгюр разиграват шоу на ревност пред родителите си и така преиграват, че на Севим, майката на Йозгюр припада. Въпреки това планът на двойката проработва – родителите им искат да се разделят. Но дали Йозгюр и Езги наистина искат това? Вижте какво ще се случи в еп. 15 на турския сериал „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 14 септември 2023 по bTV Lady.

НА КРАТКО какво се случва в еп. 15 на „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 14 септември 2023 по bTV Lady.

Езги и Йозгюр разиграват шоу на ревност пред родителите си и така преиграват, че на Севим, майката на Йозгюр припада. Въпреки това планът на двойката проработва – родителите им искат да се разделят. Но дали Йозгюр и Езги наистина искат това?

Левент се връща от морето и кара Джансу да дойде с него да поплава. Тя разбира се му отказва, защото не може да плува, а Левент не знае това. Левент я пита, дали не му е сърдита, а Джансу му отговаря, че не. Левент тогава ѝ предлага да си вземат по едно питие. Джансу става и тръгва с Левент към бара. Тя сяда в края на басейна и чака Левент да донесе питиета. Левент ѝ подава чашата и я пита, защо изглежда притеснена, а тя му отговаря, че ѝ няма нищо. Джансу отпива от питието и подава чашата на Левент. Той взема чашата на Джансу и я блъска в басейна. Джансу започва да се дави. Дениз и Езги виждат, че Джансу е в басейна и хукват към нея.

Левент пита Джансу, защо не му е казала, че не може да плува.

-Мога, но имам фобия от водата! – отговаря тя.

-Е, как тогава си се научила да плуваш! – пита Левент.

Дениз и Езги предлагат да прекратят темата.

Малко по-късно към плажа се приближават Юнал, Невин и Севим. Езги ги забелязва и казва на приятелките си, че ще отиде да извика Йозгюр и се надява да не оплеска нещо. Момичетата ѝ казва да не се притеснява, защото те са до нея.

Идва Езги, а Севим я пита, къде е синът ѝ, а Езги ѝ отговаря, че във водата. Невин пита дъщеря си защо и тя не е във водата. Езги вика чичо си Юнал да му каже нещо настрани.

-Чичо Юнал, искам да ти споделя нещо, но не искам мама да знае. Йозгюр не ми разрешава да стоя по-бански!

Възрастният човек е изненадана и казва на Езги да се съблича и заедно да влязат в морето, и само да е посмял Йозгюр да ѝ каже нещо в негово присъствие, ще го смачка. Езги казва на чичо си да вземе майка ѝ, а тя ще дойде след малко.

Джансу, която е свидетел на всичко, което Езги каза на чичо си я пита, дали не е попрекалила малко. Езги я уверява, че всичко е под контрол.

След като Юнал и Невин се отдалечават. Езги казва на Джансу, че сега следва втори тур. Езги отива при Йозгюр, който е при майка си и виждайки две момичета, който се пекат в далечината ядосана пита Йозгюр, къде гледа.

Севим уверява Езги, че тя е със сина си и той никого не е поглеждал. Езги я уверява, че той го прави така, че никой да не забележи и продължава с ревността си, като казва, че след като връзката им преминава на друг етап, то тя не иска той да работи до късно вечерта. Езги му заповядва да дойде с нея до морето, защото тя иска да се изкъпе, а той ще я гледа.

Езги и Йозгюр се отдалечават и Езги му казва, че майка му сега я мрази и добавя, че трябва да знае, че е казала на чичо Юнал, че не ѝ разрешава да стои по-бански.

-Е, стига де, с него бях в добри отношения!

-Е, така е и леля Севим не ме харесва вече!

Фитнат казва на Севим, че Езги ще се окаже луда.

Севим отвръща, че още е в шок и се чуди, дали момичето не е параноичка, а Фитнат я уверява, че поведението на Езги не е нормално. Севим предлага да отидат и да ги наблюдават.

Юнал и Невим, като и Севин и Фитнат стават свидетели на ужасна караница между Езги и Йозгюр. Те толкова преиграват в играта си, че майката на Йозгюр припада.

С помощта на Левент майката на Йозгюр идва на себе си. Тя моли сина си да я заведе у дома.

Приятелите казват на Езги и Йозгюр, че много са прекалили и сега родителите им със сигурност ще искат да се разделят.

Озан, Дениз, Левент и Джансу си тръгват.

Севим казва на Юнал и Невин, че е прибързала да говори със сина си за женитба. Юнал казва на жена си, че багажът им е в колата и ще е по-добре да си вървят оттук. Севим не ги спира, а Невин ѝ казва, че ако имат път към Бурса и желае може да се отбие при тях, но да не се чувства длъжна.

Невин и Юнал си вземат довиждане с Езги и ѝ казват, да не бърза да се омъжва и да обмисли добре нещата.

Йозгюр прегръща Езги.

Фитнат пита, защо Езги идва с тях, а Севим отвръща, че Невин и Юнал са забравили да вземат дъщерята си.

Езги казва на Йозгюр, че вече я мразят.

Езги и Йозгюр се прибират в къщата. Йозгюр предлага да си съберат нещата и да си вървят.

Йозгюр в стаята си си спомня нещата, който преживя с Езги и не е сигурен, че иска да се раздели с нея. Същото нещо се случват и с Езги и тя не е сигурна, че иска да се раздели с Йозгюр.

Езги излиза от стаята с куфарите си и казва на Йозгюр, че не знае как ще погледне майка му в очите, защото сигурно я мисли за луда и смята, че много са се увлекли. Йозгюр уверява Езги, че само нещо такова е можело да откаже майка му от сватбата.

Севим излиза и прегръща сина си за довиждане, а Езги само потупва по ръката.

В колата Йозгюр казва:

-Представлението приключи! Спасена сте от това да играете мое гадже, госпожице!

-И вие г-н Йозгюр!

Действието прескача във вечерта. Йозгюр и Езги са пред апартаментите си в Истанбул. Йозгюр пита Езги, дали има нужда от помощ, а тя му припомня, че утре е на работа и ще ходи да си ляга. Йозгюр отвръща, че не е хубаво да закъснява в първия си работен ден!

Двамата се разбират утре заедно да отидат на работа.

Сутринта двамата се срещат пред асансьора. В асансьора Йозгюр я пита, дали си е сменила парфюма. Езги го пита, дали лошо ухае, а той ѝ казва, че напротив много хубаво.

Езги казва, че е сменила шампоана и може да е от него и само него ще ползва, а Йозгюр ѝ казва да не го прави…

Гизем и Емре хранят бездомно кученце пред ресторанта и виждат как Йозгюр и Езги пристигат заедно.

-Заедно още от първия ден?! – изненадана е Гизем.

-Играта май се е превърнала в истинска! – отвръща Емре.

-Ще те убия, ей! – предупреждава го Гизем.

-Какво? Открадна ти любовта и работата! – казва Емре.

Йозгюр и Езги се приближават към тях. Йозгюр запознава Езги с Гизем и пояснява, че Езги ще работи при тях като връзки с обществеността.

-Това е Емре, гръбнакът на бара! – казва Йозгюр.

Емре подава ръка на Езги и казва, че му е много приятно да се запознае с нея. Емре допълва, че с нетърпение са ги очаквали, а Гизем постоянно е питала, къде е Езги.

Йозгюр казва на Гизем и Емре, че им оставя Езги да я запознаят с екипа, а той отива в кухнята при Озан.

–  

Сподели