Мистър Грешен – Епизод 11 (Ето какво ще видим)

НА КРАТКО какво се случва еп. 11 на „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 8 септември 2023 по bTV Lady.

Езги и Йозгюр прекарват нощта в колибата, а на сутринта на острова пристигат наркодилъри, който ги връзват и изоставят.

Озан, Джансу, Левент, Керем и Дениз отиват да търсят яхтата на Йозгюр. Родителите на Езги същото пристигат притеснени в дома на Йозгюр.

Ще успеят ли Езги и Йозгюр да се спасят?

Сутринта Йозгюр се събужда пръв и вижда, че Езги спи плътно него, като го е прегърнала и прехвърлила крак върху него. Той се опитва да махне ръката ѝ, но тя още по-здраво го прегръща.

Езги се събужда и е изненадана, че е толкова близо до Йозгюр. Тя вижда, че той е буден и решава да се преструва на заспала. Йозгюр внимателно си измъква ръката, която е под главата ѝ, и тръгва да я целуне, когато Езги отваря очи и скача.

-Май ти е било студено, заврял си се в мен?! -отбелязва Езги.

-Да, така е, беше ми студено и исках да се стопля, затова извинявай, ако съм те притеснил!

-Няма нищо, такива са условията!

-Хайде да си тръгваме!

Езги взема чантата и одеялото, а Йозгюр дъждобрана и напускат колибата. Те са изненадани, че лодката им не се вижда никъде.

-О, не! Козите са прегризали въжето! – ядосва се Йозгюр.

В този момент двамата виждат, че към острова се приближава лодка с трима мъже. Езги виждайки ги започва да се радва, че са спасени, а Йозгюр казва да почака, за да разберат що за хора са и я моли да се скрие.

-Не, този път няма да ги изпуснем! Това са хората, които са дошли да си приберат козите! – казва Езги и се втурва нсрещу младежите, като им маха.

-Хей, господа, момчета! Вашите кози прегризаха въжето и сега няма как да се върнем! Може ли да ни приберете вкъщи? Йозгюр, ела! – крещи Езги.

Един от младежите вади пистолет и го насочва в Езги. Йозгюр застава пред младежа и го пита, какво прави и го уверява, че не са направили нищо на козите.

Тримата младежи изваждат пистолети и им заповядват да вдигнат ръце. Йозгюр успява да вземе пистолета на единият и го насочва към втория, но младежът му сочи, към Езги, на която третият младеж е опрял пистолет в главата.

-Е, никак не ми помагаш? – ядосва се Йозгюр и връща пистолета на младежа.

Младежите ги връзват и оставят в колибата.

Езги крещи за помощ, а Йозгюр я моли да спре, защото му е спукала тъпанчетата и трябва да разбере, че тук няма кой да ги спаси.

Езги го пита, дали няма план, как да се измъкнат. Двамата отново спорят и се карат.

Озан пристига в родния дом на Йозгюр. Севим притеснена му обяснява, че още няма новини и двамата все още не са се прибрали. Озан казва, че затова е дошъл, за да ги потърсят. Идва зетя на Севим и казва, че е подготвил лодката и тръгват с Озан да ги търсят, но преди това Дениз се обажда на Озан и му казва, че са пристигнали в Гьочек. Озан казва, че няма новини за двамата и сега тръгват да ги търсят. Дениз пита, дали те може да дойдат с тях. Озан ѝ предлага да се срещнат на пристанището.

Озан и Керем се срещат с Дениз, Джансу и Левент на пристанището. Озан ги запознава с Керем бъдещият съпруг на сестрата на Йозгюр, а Джансу запознава Озан и Керем с Левент.

Левент пита Озан, дали има място, където Йозгюр обича да ходи. Левент казва, че има и всички тръгват за това място.

Джансу притеснена пита Дениз, дали лодката няма да потъне и Левент няма да разбере лъжата ѝ.

-Забравяш, че преди бях плувкиня! За каква лъжа говориш?

-Еми аз излъгах Левент, че всъщност мога да плувам, защото той се подиграваше на едни хора, че не могат! А и мислех, че бързо ще се науча да плувам, но имам фобия от водата!

-И какво ще правиш?

-Дениз, просто бъди до мен!

Действието се връща в колибата, където Йозгюр и Езги се опитват да се освободят от въжето. Езги пита Йозгюр, дали знае какво ще правят с тях мъжете. Той отговаря, че може да ги убият, но тъй като не са видели какво правят може и да ги зарежат в колибата.

В колибата влиза козата от снощи Езги с мил глас я вика при себе си, а козата послушно идва и прегризва въжето, с което са завързани.

Йозгюр и Езги разбират, че си имат работа с наркотрафиканти, които крият наркотиците си на острова.

Озан, Джансу, Левент, Керем и Дениз откриват яхтата на Йозгюр, но тя е празна.

Майката на Езги и съпругът ѝ пристигат също в дома на Йозгюр, за да са в течение на новините за Езги и Йозгюр.

Йозгюр и Езги успяват да избягат като откраднат яхтата на наркотрафикантите.

Действието се пренася на яхтата при Озан, Джансу, Левент, Керем и Дениз. Левент се опитва да успокои момичетата като казва, че няма как да не открият Йозгюр и Езги, защото цялата брегова охрана ги търси. Джансу го пита, какво ще каже за кръвта, която са видели на яхтата, а Левент казва, че според него това е било мъничко порязване, като го казва на медицински език. Озан го пита, дали е лекар, а Левент му отговаря, че е пластичен хирург. Озан го пита, дали може да му зададе един въпрос, а Левент го пита, какво иска да си коригира нещо.

-Сериозно ли? Точно сега ли намери? – пита Дениз раздразнено.

-Въпросът е по-темата! – уверя я Озан.

-Нима?! – отвръща сопнато Дениз и се качва при Керем и го пита още колко остава до брега.

-Не знаех, че има нещо между вас?! – отбелязва Левент.

-Няма! -казва Озан.

-Така ли? – слее се Левент.

-Така ли изглежда? – пита Озан.

-Да! Усетих лек флирт между двама ви! – казва Левент, а Озан си признава, че от негова страна е така, но май е едностранно! Левент му казва, че ако Дениз не го е харесвала е нямало да говори с него.

Йозгюр вижда яхта, която бързо се приближава към тях. Езги го моли да направи нещо, за да се измъкнат. Йозгюр отговаря, че не може да направи нищо, защото двигателят на лодката е слаб, че им остава само да се молят.

Езги и Йозгюр са спасени, защото към тях се приближава бреговата охрана, а другата лодка се връща обратно.

След като се озовават в полицейския участък, Йозгюр и Езги най-накрая успяват да се обадят на роднините си. Невин пита сина си, къде са, а той ѝ казва, че след малко ще се приберат и ще разкажат.

Пред полицейския участък Йозгюр и Езги виждат Озан, Джансу, Левент, Керем и Дениз.

Йозгюр пита Озан, защо е дошъл толкова рано, а той му обяснява, че от майка му е разбрал, че не могат да се свържат с тях и е дошъл да ги търсят.

Левент се запознава с Йозгюр, а Йозгюр казва, че много си подхождат с Джансу. Джансу казва на Езги, че и нейните родители знаят, че са изчезнали и много са се притеснили и са пристигнали в дома Йозгюр.

-Ти, чу ли това? – пита Езги Йозгюр.

-Чух и се питам, как всичко става все по-зле, затова спирам да си задавам въпроси! – отговаря Йозгюр.

Джансу предлага на Езги да тръгват към Истанбул преди нещата да са излезли извън контрол. Йозгюр казва на Езги, че това е най-доброто решение.

-Добре! Съгласна съм! Даже може да го наречем раздяла! Надявам се, че не са си казали истината, защото мама те мисли за Сердар! – казва Езги.

-Да, но може и да се разбрали за играта ни! – отвръща Йозгюр, а Езги се моли да не са, защото не знае как ще ги погледне в очите. Йозгюр казва, че ако не са просто ще кажат, че се разделят и това е краят на историята!

Всички се връщат в дома на Йозгюр, където Езги и Йозгюр им разказват какво са преживели.

Левент предлага на Джансу да си тръгват. Джансу пита леля си Невин, кога те смятат да си ходят, а тя отговаря, че Севим ги е поканила да останат за сватбата и те с Юнал са решили да останат.

Йозгюр побутва Езги и казва, че и те двамата искат да им кажат нещо. Майките на Йозгюр и Езги са щастливи, защото си мислят, че децата им имат намерение да им кажат, че ще се оженят.

-Ние решихме да се разделим! – съобщава Йозгюр.

-Какво?! – Невин и Севим са шокирани.

Езги взема Йозгюр за ръка и казва, че след като им са се случили толкова лоши неща са си помисли, че не са едни за друг и са решили да се разделят, но след това са решили, че да се разделят е глупаво.

-Точно така! – потвърждава Йозгюр.

-Значи вие оставате тук? -пита Джансу Езги.

-Да! -отговаря Езги.

-Останете и вие! Има място! Ако искате в хотела на Керем, ако искате у нас! – предлага Севим на Джансу, Левент и Дениз. Тройката решава да остане.

Ебру се сеща, че заради изчезването на брат си и Езги е отменила организацията по ритуала „Нощта на къната“. Тя се обажда на фирмата, която трябва да я организира, но ѝ отказват, защото е твърде късно. Езги казва на Ебру, че ако ѝ разкаже какво иска, тя може да я организира с помощта на Джансу, Дениз и останалите.

Вечерта след свършената работа Ебру благодари на Езги, че е много искрена, че е зарадвала нея и майка ѝ и се надява винаги да бъде до брат ѝ.

Езги виновно, че всико това е само една лъжа поглежда към Йозгюр.

–  

Сподели