Онлайн филми и сериали - Гледай безплатно нови сериали ✅
Добре дошли
Вход / Регистрация

Мистър Бийн - Сезон 1 /цял сезон/

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено преди от steishan Сериали
247 Гледания

Описание

Това е най-известната роля на английския комик Роуън Аткинсън, която го превръща в звезда на световната комедийна сцена.

Роуън Аткинсън успява да създаде герой, който, без да претендира за стил, интелект или някоя друга възвишена ценност, е запомнящ се и много, много забавен. Но кой всъщност е Мистър Бийн? Труден въпрос! Героят се появява като идея в главата на Роуън Аткинсън още докато той е магистър в Оксфорд. В период от няколко години той успява да лансира своя герой в отделни комедийни предавания, но никъде не успява да осигури постоянството, нужно за да бъде героят, приет от зрителите. Е, това се случва през 1992г.! Тогава самият Аткинсън, заедно с Робин Дрискол, Ричард Къртис и Бен Елтън създават телевизионната поредица „Мистър Бийн”. И до ден днешен почти нищо за героя не е известно – за миналото му, какво работи или дори как е първото му име! Е, поне последният въпрос получава (донякъде) отговор в един от епизодите, когато виждаме паспорта на Мистър Бийн, в който срещу „лично име” стои единствено „Мистър”…

Самият Бийн е, както го определя неговият „баща” Аткинсън, „дете в кожата на пораснал мъж”. Героят е абсолютно инфантилен, по детски любопитен и добродушен, некоординиран и прави много, много странни физиономии.

Това, което кара всички зрители навсякъде по света толкова много да харесват Мистър Бийн, е, че той постоянно попада в най-тривиалните възможни всекидневни ситуации и показва пълната си липса на връзка с реалността. Е, човекът не е пълен глупак – защото винаги намира начин да се справи с всяка ситуация… нищо, че предизвиква тотален хаос след себе си. Само мимоходом ще споменем как той пребива с дясната си обувка маринована рибка, която го напада докато той се опитва да я сложи в сандвича си. Или как се включва с любимото си плюшено мече в конкурс за послушни домашни любимци. Или как се представя за фризьор… и отрязва плитката на един клиент, докато го слуша колко усилия му е коствало да си я пусне и да я поддържа.

Филми и сериали - Онлайн