Мирай Данер с нов любим

Чаровната 24-годишна актриса Мирай Данер бе забелязана от представители на медиите с новия си избраник – младия бизнесмен Ата Джанер Черчиолу. Новосформираната двойка без притеснения демонстрира романтичните си отношения по време на почивката си в популярния сред турските звезди курортен град Бодрум. Двамата влюбени дори си размениха целувка по време на вечеря с приятели в изискан ресторант, а по-късно се отправиха на пътешествие с лодка.

Ата е син на уважавания политик и кмет на град Айдън Йозлем Черчиолу. Наскоро Мирай призна, че с бившия й любим Оулджан Енгин са се разделили след двегодишна връзка, но отрече слуховете за изневяра от страна на 30-годишния Оулджан, който е наследник на прочутата певица Седа Саян и легендарния футболист на Синан Енгин.

„Решението ни не е свързано с намеса на трети човек. Проведохме разговор и стигнахме до извода, че и за двамата ще е по-добре да приключим любовните си отношения“, увери актрисата. Пресата в южната ни съседка обаче продъли да разпространява спекулациите, че привлекателната й колежка Илайда Алишан (Акшън от „Ямата“) е спечелила сърцето на Енгин и е станала причина за края на връзката им.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Данер e позната на българските зрители с образите на Джихан от „Всяка твоя сълза“ и Берен от „Кварталът на богатите”. През последните месеци тя работи по заснемането на втори и трети сезон от успешния интернет сериал „Полетът на птицата“, където изпълнява една от главните роли на амбициозна и безскрупулна млада журналистика.

Източник: tvsaga.com

Сподели