Мирай Данер и Дениз Джан Акташ в “Безкрайна любов”

Двама от популярните млади актьори в южната ни съседка – Мирай Данер и Дениз Джан Акташ, ще изпълнят главните роли в нова криминална драма на канал FOX, която се очаква през предстоящия телевизионен сезон.

Мирай и Дениз вече проведоха първите репетиции по четене на сценария, дело на прочутите Рахи Шашмаз и Бахадър Йозденер. Сред актьорския състав се отличават опитни имена като Есра Дермаджиолу, Биран Дамла Йълмаз и Месут Акуста, а на режисьорския стол застава Мурат Йозтюрк, известен с работата си по сериалите „Опасно изкушение“ и „Домът, в който си роден, е твоята съдба“.

Началните епизоди ще бъдат заснети в град Артвин в Североизточна Турция. В основата на сюжета заляга неудържимия стремеж към отмъщение на младия Халил Ибрахим (Аткаш), който се изправя срещу семейството на убиеца на баща му, загинал преди 20 години. Освен въздействаща любовна история създателите на проекта обещават и много криминални елементи, включващи финансови измами, разпространение на наркотици и сложни мафиотски взаимоотношения.

Харизматичният 30-годишен Акташ дължи славата си най-вече на своите убедителни превъплъщения в романтичната комедия „Животът понякога е сладък“ и в интригуващата поредица „Обадете се на моя мениджър“. Последната му изява пред камера до момента е във филмовата лента „Ракетен клуб Бандърма“, която е базирана на реални събития и проследява опитите на група младежи да изстрелят ракета в космоса през 50-те години на миналия век. Негова екранна партньорка в проекта е младата звезда на турското кино Алина Боз. През изминалата година Дениз се раздели със своята дългогодишна любима Хафсанур Санджактутан, с която се запознават по време на съвместното си участие в драматичния сериал „Любовта разплаква“ .

Данер e позната на българските зрители с образите на Джихан от „Всяка твоя сълза“ и Берен от „Кварталът на богатите”. През последните месеци тя работи по заснемането на втори и трети сезон от успешния интернет сериал „Полетът на птицата“, където изпълнява една от главните роли на амбициозна и безскрупулна млада журналистика. Преди месец 24-годишната красавица афишира връзката си с младия бизнесмен Ата Джанер Черчиолу.

Източник: tvsaga.com

Сподели