Мел Гибсън в сериал от вселената на „Джон Уик“

Американската стрийминг платформа Peacock разпространи първи официален трейлър на дългоочаквания минисериал „Континетъл” (The Continental).  Новината за подготвяната поредица беше съобщена преди началото на пандемията от COVID-19. За разлика от филмите за серийния убиец Джон Уик (Киану Рийвс), сега историята е посветена на едноименния хотел „Континентал“, в който престъпниците намират убежище.

Действието се развива през 70-те години на миналия век в Ню Йорк. Почитателите на екшъна ще проследят живота и развитието на младия по това време Уинстън Скот – добър приятел на Уик и собственик на луксозния хотел във филмите.

В сериала Уинстън е действащ наемен убиец. Фокусът е поставен върху превземането на хотел „Континентал” от Скот.  Неговата роля е поверена на актьора Колин Уудъл.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Холивудската звезда Мел Гибсън ще се превъплъти в образа на злодея и безпощаден мафиот Кормак, настоящ мениджър на хотела. Той поставя задача на младия Уинстън да намери своя брат Франки (Бен Робсън), който е откраднал нещо изключително важно от него. Залогът е животът на двамата братя.

Уинстън не се примирява със заплахите. Вместо да изпълни поставената задача, той и Франки събират екип от престъпни, за да се изправят срещу Кормак.

Епизодите ще бъдат три, всеки с продължителност от 90 минути. Първият ще бъде излъчен на 22-и септември, вторият на 29-и септември, а третият на 6-и октомври.

Източник: tvsaga.com

Сподели