Мелих Йозкая се завръща с главна роля в нов сериал

Чаровният турски актьор Мелих Йозкая, който впечатли българската публика в образа на съвестния и честолюбив комисар Али в семейната драма „Наследство“, участва в нов дневен сериал. Артистът изпълнява главната роля в сагата „Аладжа“ като негова екранна партньорка е дебютантката Джейда Джерен Едис. Излъчването се очаква да започне през октомври 2023-а година в южната ни съседка.

Мелих и новата му екранна партньорка

Това е най-новият проект, който Мелих реализира, след като напуска екипа на „Наследство“. След края на снимките на сериала той участва в няколко документални поредици с драматични възстановки, а през миналата година той изпълнява един от централните персонажи в ежедневната поредица „Съдба“ с Еркан Мерич (Йомер – „Назови ме по име“). Поради нисък зрителски интерес заснемането на „Съдба“ е преустановено.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Първата част от снимките в живописния курорт Далян, разположен между градовете Мармарис и Фетие на югозападния бряг на Турция, вече са приключили. Сюжетът на сагата проследява живота на двама влюбени, чиито житейски пътища се разделят, но години по-късно отново се срещат, оказвайки се в епицентъра на история за отмъщение и предателство.

В сагата специално участие има опитната актриса Мине Чайъролу, позната у нас като Ясемин от „Иффет“ (2011 – 2012), както и Уфук Каплан, която зрителите в България навярно помнят като прислужницата Катя от незабравимата поредица „Забраненият плод“ (2008 – 2010).

Източник: tvsaga.com

Сподели