Мелис Сезен се влюби в бизнесмен

След няколко преживени любовни разочарования атрактивната актриса Мелис Сезен започна сериозна връзка с ресторантьора Атила Бингьол. Двамата се запознават по време на почивка на Мелис в Маями, САЩ, като тя присъства на тържеството, което Атила е организирал за тогавашната си любима.

Сезен и Бингьол са неразделни, те открито афишират своята връзка и често споделят общи снимки от пътешествията си. Последният подарък, който той направи на партньорката си, е ДНК тест, който установява географския произход на предците й. Цената на изследването е 99 долара и Мелис вече е изпратила своя проба.

Мелис и новият й любим не се притесняват да демонстрират публично своите взаимоотношения

Последният проект на актрисата е драматичната сага „Гюлджемал“, чието излъчване в Турция е преустановено поради нисък рейтинг. Тя изпълнява една от водещите роли и в интернет сериала „Без мъже“ със Сонгюл Йоден (Инджи – „Перла“). Все още не е известно дали актрисата ще участва в нова поредица през есенния сезон.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Любовният живот на Мелис често е обект на интерес от страна на турската преса. През декември м.г. тя окончателно сложи край на връзката си с Мехмет Уйгун, неин близък приятел от ученическите й години. Те два пъти дават шанс на любовта си, но скоро установяват, че отношенията им нямат бъдеще.

Чаровната Сезен е позната у нас като Ебру от „Черна перла“. 26-годишната красавица, чиято кариера започва с участие в младежката драма „Животът понякога е сладък“ през 2016 г., прикова вниманието на българската и международната публика с ролята на Дерин в хитовия драматичен сериал „Мрежа от лъжи“.

Източник: tvsaga.com

Сподели