Мелиса Дьонгел с главна роля в нов проект

Талантливата 23-годишна Мелиса Дьонгел е ангажирана с главната роля в нова поредица, подготвяна за излъчване от есента по телевизионния канал FOX. Проектът с работно заглавие „Кош за пране“ събира на една снимачна площадка редица именити артисти от южната ни съседка, сред които Айча Бингьол, Бестемсу Йоздемир, Джерен Морай, Серкай Тютюнджю, Джансу Тосун и др. Работата по сериала ще започне през август.

Поредицата ще проследи историята на група прислужници, които работят в луксозно имение. В основата на сюжета е мистериозното самоубийство на камериерка на име Мерием. Трагичният инцидент повлиява силно на колежките на Мерием и привлича вниманието на разследващия журналист Кахраман (Серкай Тютюнджю), който е твърдо решен да разкрие истината за него.

Опитната актриса Айча Бингьол ще влезе в ключовия образ на камериерката Сонгюл

Зад реализацията на проекта застава прочутия продуцент Фатих Аксой, работил и по приключилата наскоро хитова сага „Опасно изкушение“. Именно поради тази причина турските медии сочат „Кош за пране“ като своеобразен наследник на „Опасно изкушение“, който също се излъчваше в ефира на FOX. Създателите на новия сериал обещават история, изпълнена с много интриги, тайни от миналото и колоритни образи.

Серкай Тютюнджю е един от новите любимци на труската публика

Българските зрители познават талантливата Мелиса в образите на Нил от „Опасни улици“, Сюрея от „Намери ме“, Дениз от „Нашата история“ и Джерен от „Почукай на вратата ми“. Доскоро тя партнира на опитния си колега Толгахан Сайъшман в историческата поредица „Хайредин“, в която изпълнява първата си главна роля.

Източник: tvsaga.com

Сподели