Мелиса Дьонгел и Сефо се разделиха

Само два месеца продължи романтичната авантюра на атрактивната турска актриса Мелиса Дьонгел с рапъра Сефо. Според публикации в турската преса Хасан Фехми Саър, бащата на Сефо, не е одобрявал връзката му с Дьонгел и поискал от него да се разделят.

Преди няколко седмици Хасан коментира публикация на Дьонгел в социалната мрежа със следното послание: „Откъде я намери, нима има недостиг на момичета?”. Оскърбителното му съобщение разгневи почитателите на актрисата, които побързаха да я защитят.

Изглежда влиянието на Хасан над сина му е надделяло и музикантът е предпочел да се съобрази с неговата воля. Сефо и Мелиса са запазили приятелството си в социалните мрежи. В същото време приближени до Дьонгел коментират анонимно, че тя се надява двамата със Сефо да подновят връзката си.

Освен с впечатляващата за възрастта си артистична кариера, Дьонгел става популярна в своята родина и с шокиращите си разкрития за преживения от нея сексуален и психически тормоз от страна на баща й. Актрисата завежда и дело срещу своя родител, който впоследствие е осъден на 15 години затвор. В интервютата си Мелиса признава, че все още се възстановява от душевните си травми и в миналото дори е посягала на живота си, но благодарение на актьорската професия е успяла да промени своята съдба.

Източник: tvsaga.com

Сподели