Мелиса Аслъ Памук прие предложение за брак

Чаровната 32-годишна актриса Мелиса Аслъ Памук и любимият й – футболистът, състезаващ се за френския отбор „Лил“, Юсуф Язъджъ предприеха решителна стъпка в своите взаимоотношения. Според публикациите в турската преса атлетичният спортист е изненадал своята избраница с предложение за брак по време на романтичта им повивка във френската столица Париж, а красавицата без колебание е приела поднесения от него пръстен.

През септември миналата година Памук прекрати връзката си с известния музикант и артист Мустафа Мерт Коч, след като в медийното пространство се появиха слухове, че той й е изменил. Скоро след това актрисата е забелязана в компанията на вратаря на футболния отбор „Фенербахче“ Алтай Байъндър. Аферата им е краткотрайна и от известно време за почитателите на Аслъ не остава съмнение, че сърцето й е заето от друг футболист, а именно шест години по-младия от нея Юсуф. Според разпространяваните информации двойката е нетърпелива да узакони връзката си  и вече е започнала с подготовката за сватбата.

Мелиса и Юсуф

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Мелиса е позната у нас с ролите на Асу в обичаната поредица „Черна любов“ и на Джемре от криминалната драма „Ирония на съдбата“. През тази година тя партнира за втори път на атрактивния си колега Алперен Дуймаз (Керем от „Ирония на съдбата“) в драматичния сериал „На мъжете не може да се вярва“. Въпреки големите очаквания към проекта обаче, той приключва с едва 13 епизода и е белязан от неприятни скандали между Мелиса и Алперен.

Източник: tvsaga.com

Сподели