Мелек е в болницата, има рак

Халил научава, че Мелек е в болница, и веднага отива при нея. Той е много притеснен и иска да бъде до нея и да я подкрепя. Когато я пита дали е добре, Мелек отговаря, че много иска да е така. Заради децата си и близките си хора, тя иска да е добре. Халил ѝ казва, че не трябва да губи надежда и че всичко ще бъде наред.

Той дори не може да си помисли какво ще му се наложи да чуе. Мелек му казва, че има рак и че няма надежда за излекуване. Тя много съжалява и се тревожи за децата си, как ще ги остави? Тази новина е голям удар за него и той с подпухнали очи излиза от стаята на Мелек.

Едва сега Халил започва да разбира, че е безсилен и не може да помогне на Мелек. Остава му само да се надява на милостта на Всевишния.

В болницата пристига и братът на Мелек, Митхат. Той веднага се среща с лекаря на Мелек и започва да го разпитва за състоянието ѝ. Моли го да му каже истината, дали лечението ще помогне на Мелек или все пак трябва да се подготвя за това, че тя ще напусне този свят. На Митхат му е много трудно и той е готов да направи всичко необходимо, за да спаси Мелек.

Заповядайте в официалната група на сериала „Моето име е Мелек“ https://www.facebook.com/groups/moeto.ime.e.melek Тук ще намерите епизоди,информация и снимки свързани със сериала. 

Сподели