Марлене Фавела с главна роля в „Проклятието”

Чаровната 46-годишна мексиканска актриса Марлене Фавела ще вземе участие в драматичната поредица „Проклятието”, в която за неин екранен партньор е избран привлекателният Фернандо Колунга (Едуардо – „Утре и завинаги”, Рикардо – „Изпепеляваща страст”, Карлос – „Узурпаторката”).

Сериалът е римейк на едноименна поредица от 1983 г., в която централният персонаж е поверен на Жаклин Андере (Бернарда – „Амазонките”, Леонор – „Желязната дама”), която също ще вземе участие в новата адаптация. Сюжетът на сагата проследява живота на вдовицата Беатрис, която след внезапната смърт на своя съпруг, се посвещава на отглеждането на двете им деца. Неочаквано тя се запознава с влиятелния милионер Енрике де Мартино и приема предложението му за брак. Беатрис се премества в имението на де Мартино, но открива, че той е магьосник, който чрез черна магия е спечелил несметното си богатство.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Само преди 2 месеца Марлене приключи снимките на сагата „Непобедима любов” с Анжелик Бойер, в която изпълняваше отрицателна роля. „Този проект показа на зрителите различна моя страна. Повечето героини, особено в мелодрамите, са били положителни персонажи, които преминават през дълги страдания. Тя е една впечатляваща злодейка, истинска съблазнителка, многопластов образ с много нюанси в характера, за всяка актриса такава роля е истинско удоволствие”, споделя тя.

Източник: tvsaga.com

Сподели