Маноло Кардона и Стефани Кайо в нов сериал след „Братството”

Колумбийската звезда Маноло Кардона отново партнира на чаровната перуанска актриса Стефани Кайо в поредицата „Смъртоносна покана” (Invitación a un Asesinato или A Deadly Invitation). Това е вторият проект, който Маноло и Стефани осъществяват заедно след криминалната сага „Братството”, излъчван у нас в ефира на БНТ1. В сериала Кардона изпълнява ролята на психолога Хулио/Сесар, който се опитва да отмъсти за смъртта на своите съпруга и дъщеря, а Стефани се превъплъщава в образа на компаньонката Милена.

Сюжетът на поредицата  „Смъртоносна покана” напомня роман на Агата Кристи. В него ескцентричната милионерка Оливия изпраща своята полусестра Агата и група стари познати мистериозна покана да прекарат почивните дни на нейната яхта. Оливия е наскоро разведена с петия си съпруг и напълно съкрушена. Гостите й обаче скоро откриват истинската причина за присъствието си, която не е просто празненство, а убийство.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Жертвата е самата Оливия като Агата навярно е единствената, която се оказва неподготвена от неочакваната смърт. С помощта на новобранец полицай тя ще се опита да разбере дали случилото се с Оливия е вследствие на инцидент или е сложен план за отмъщение.

Екранните герои на Маноло и Стефани са сред основните заподзрени. Мексиканският актьор Аарон Диас също има ключово участие в поредицата като изглежда неузнаваемо в образа на инструктор по йога. Сериалът вече е достъпен в платформата Netflix.

Източник: tvsaga.com

Сподели