Ливия Брито – раздяла вместо сватба

В края на ноември 2022 г. кубинската актриса Ливия Брито обяви годежа си с професионалния треньор и диетолог Мариано Мартинес. Брито и Мартинес поддържат връзка в продължение на 4 години като той иска ръката й по време на романтичното им пътешествие в Италия.

Тогава актрисата развълнувано съобщи новината за годежа им и се подложи на лечение за репродуктивни проблеми, за да сбъдне мечтата им да станат родители. Приказката им обаче приключва през февруари като едва сега Брито разкрива, че с Мариано са се разделили.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

„Искаме да направим публично достояние, че решихме да сложим край на връзката ни. Вече не сме двойка, но продължаваме да изпитваме любов и уважение един към друг. Благодарим на почитателите ни и представителите на медиите за проявеното разбиране към нашето положение, което не желаем да обсъждаме. С любов и благодарност: Ливия Брито и Мариано Мартинес“, пише тя в профила си в интернет и изключва възможността за коментари на публикацията.

След проваления годеж Брито отново се фокусира върху своята кариера. Тя е избрана за главната роля в семейната драма „Мини на страстта“, където неин екранен партньор е Освалдо де Леон (Алберто – „Без твоя поглед“). Премиерата на сагата ще бъде на 21-и август в ефира на мексиканската компания Телевиса. Сериалът е римейк на поредицата „Господарката” с Арасели Арамбула и Хорхе Луис Пила, който през 2013-а година се превръща в един от най-гледаните в историята на американския телевизионен гигант Телемундо.

Източник: tvsaga.com

Сподели