Къванч Татлъту и Башак Дизер заедно в реклама

Една от най-обичаните и популярни светски двойки в Турция – актьорът Къванч Татлъту и дизайнерката Башак Дизер, за пръв път ще застанат заедно пред камера. През това лято звездното семейство ще се появи в рекламен видеоклип на известна марка за бебешки пелени. Все още не е ясно обаче дали и синът им Курт Ефе също ще бъде включен в рекламата.

Въпреки опитите на Къванч и Башак за момента да не показват лицето на своя наследник в общественото пространство, представителите на медиите все пак успяха да го заснемат. Ден преди семейството да замине на пътешествие с яхта до гръцките острови, тримата бяха забелязани на пазар в град Ялъкавак, недалеко от популярния сред звездите курорт Бодрум.

Къванч, Башак и малкият Курт Ефе бяха уловени от папараци, докато пазаруват в търговски център

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права

Къванч и Башак станаха родители за пръв път през април 2022 г. и дадоха на дългоочаквания си наследник името Курт Ефе (в превод смел вълк) – вдъхновено от героя на Татлъту в хитовата историческа сага „С Русия в сърцето“. Именно по време на снимките на успешната поредица през 2014 г. пламва любовта между обичания актьор и талантливата дизайнерка, която изработва костюмите за продукцията. След сватбата си в Париж две години по-късно двамата неведнъж са признавали, че мечтаят да станат родители.

Източник: tvsaga.com

Сподели