Купон в Ибиса (2004) – Гледай онлайн

Училището тъкмо е свършило – и сега е време за купон! Поне такава е идеята на тримата приятели Бен, Феликс и Ник, които нямат търпение да разтоварят от напрежението на контролните с много пиене, хубави жени и страхотно прекарване! Бен обаче съумява да се направи на глупак пред всички като публично се обяснява в любов на привлекателната Карола… и любовта му остава несподелена!

Той, Ник и Феликс набързо се изнасят, при това не къде да е, а в Ибиса – и започват работа в местен ваканционен клуб. На красивия остров мечтата на тримата за жени, пиене и купони никога не е била по-близо до осъществяване. Не така е настроена садистичната им шефка Ана обаче – за която всичко е работа, работа и пак работа. Така Феликс, Бен и Ник са почти винаги в центъра на купона… но не могат да му се насладят пълноценно заради хилядите си задължения.

На всичкото отгоре се оказва, че и Карола е дошла на острова, при това с новия си приятел диджей. За Бен райската Ибиса все повече започва да се превръща в затвор… и това ще продължи до момента, в който и тримата приятели не си дадат ясна сметка, че прекарването им на острова ще е точно толкова приятно, колкото самите те си го направят!Линк към филма: zamundatv.com

Заповядайте във фейсбук групата ни за филми и сериали – Присъедини се от ТУК

Сподели