„Крайбрежни мистерии“ от 26 август по bTV Lady

Британската криминална поредица „Крайбрежни мистерии“ стартира на 26 август по bTV Lady, като всяка съботна вечер ще се излъчват по две серии от 21.30 часа. Действието в премиерния за българския ефир сериал се развива в малък град на английското крайбрежие, където престъпленията са ежедневие.

Сюжетът проследява историята на Пърл Нолън (Кери Годлиман) – частен детектив, собственичка на морски ресторант в малкото крайбрежно градче Уитстабъл и в същото време самотна майка на пораснал син. Проницателна и любопитна, тя знае всичко за всеки. Но най-голямата „дарба“ на Пърл е, че винаги първа попада на местопрестъплението.

Пърл създава местна частна детективска агенция, след като преминава през специално полицейско обучение, и жителите на градчето постоянно се обръщат към нея за помощ. Когато близък приятел на Пърл умира при изключително мистериозни обстоятелства, тя се сблъсква с полицай Майк Макгуайър (Хоуард Чарлс), който се премества от Лондон след смъртта на съпругата си и е скептично настроен към живота в провинциалното градче. Майк първоначално подхожда с насмешка на хъса на Пърл да разкрива престъпления, но с времето двамата се сближават и се заемат с разгадаването на поредица от „крайбрежни мистерии“.

В главните роли зрителите на bTV Lady ще видят Кери Годлиман, Хоуард Чарлс, Франсис Барбер, Исабел Моллой, Роън Недд и София Дел Пизо. Абонатите на онлайн видео платформата VOYO също ще могат да проследят епизодите на „Крайбрежни мистерии“ в удобно за тях време.

Източник: tvsaga.com

Сподели